Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Katse korviin

21.09.2014 Ei kommentteja

Jossain välissä ranteissa roikkuvat kymmenet kilistimet olivat se juttu. Sitten tulivat isot statement kaulakorut. Nyt on korvien vuoro.

En yleensä koristele korviani. En pidä isoista riippuvista korvakoruista, niiden kanssa tulee aina tunne, että on ylipukeutunut. Pienet helmet saavat oloni jollain tapaa sievistelijäksi. Onkohan Sinkkuelämää sarjan Charlotalla osuutta tähän. Isot kultaiset renkaat vievät taas ajatukset räppivideoihin. Olenkin juuttunut käyttämään joka päivä pieniä, huomaamattomia (melkein) timantteja korvissani.

Mieleni korvien koristelusta kuitenkin muuttui, kun näin tämän Efva Attlingin ear cuffin, joka on yksinään jo riittävä asuste. Sen avulla ei kuule paremmin, vaikka joku voisi sitäkin kysyä, mutta huomion se herättää. 

Ja koska ear cuffin kanssa ei tarvita muita näyttäviä koruja, niin rannetta somistaa yksinkertainen hopeinen rusetti ja sormia yhdistää uusi lemppari, käsiraudat sormille eli olisiko kyse sormiraudoista. Niitä voi varmaan käyttää myös käsirautojen tapaan jos vain löytää tarpeeksi kapeasormisen kumppanin.

Vaatteet eivät tee naista, korut tekevät.

Korut: Efva Attling (saatu lahjaksi), Aurinkolasit: Alexander Wang

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä