Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Joulun välipäivien välttämättömät

15.12.2015 2 kommenttia
Aion pysyä sisällä joulun pyhät. Ihan sama minkälainen ilma on, en aio reippailla. Tärkeintä kotoilussa (mikä karmea sana) on mukavuus (mikä karmea mielikuva).

Löhöily on ihan oma taiteenlajinsa, jossa oikeanlainen varustelu on tärkeää. Pukilta kannattaa pyytää tarvittaessa apuja, sillä vielä ei ole liian myöhäistä.

Hyvän laiskottelun pilaa ehdottomasti kylmät varpaat. Onneksi Shepherdin ajatustakin lämpimämmät lampaanvillatossut pitävät tämän vilukissan varpaat plussan puolella. Itseasiassa koko perhe vierastaa kylmiä lattioita ja tallusteleekin näissä pumpulisissa unelmissa. Firma kiinnittää myös erityishuomiota eettiseen tuotantoketjuun, joten slippereitä voi käyttää hyvällä omallatunnolla.

Kotiverkkareiden ainut tehtävä on mukavuus. Valitettavasti ulkonäkö jätetään usein sivurooliin, mikä ainakaan parisuhteessa ei aina ole vain hyvä asia. Kun löhöilee sohvalla virttyneissä verkkareissa ja mummokalsareissa, niin kuvitelmat toisen ihanuudesta karisevat hyvin nopeasti. Onneksi asiaa voi vähän kaunistella mukavuudesta tinkimättä. Calvin Kleinin alusasu ei purista tai kohota, mutta näyttää silti hyvältä. Pikkuhousut eivät mene persvakoon ja kaarituet eivät paina. Täydellistä sohvamateriaalia.

Jos kuitenkin haluaa näyttää siltä kuin olisi reippaillut koko pyhät tai vaihtoehtoisesti piipahtanut Barcelonassa, niin kannattaa hivellä kasvot ja decoltee Chanelin Soleil Identite Perfect Colour Face itseruskettajalla. Itselläni on käytössä vaaleampi sävy, joka riittää näin talviaikaan mainiosti. Voide kosteuttaa, joten sen alle ei tarvitse kosteusvoidetta. Itse käytän sitä noin kaksi kertaa viikossa ja sävy on juuri oikea, ei liian feikki, eikä yhtään oranssi ja tuoksukin on itseruskettajaksi yllättävän hyvä.

IMG_8438-2_Fotor_Collage-2

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Alusasu: Calvin Klein (Zalando), Kotitossut: Shepherd, Itseruskettaja: Chanel

  1. Marre

    Kyllähän noissa kotoilee :) Mikäs se ihanampaa.

  2. Muotikuiskaaja

    Eikö, kyllä kelpaa :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä