Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Hyötyä kännykkään

27.08.2015 Ei kommentteja

Olen aika pitkälti hupikäyttäjä mitä kännykän sovelluksiin tulee. En oikeastaan pelaa pelejä, mutta kaikki muut viihteen lajit sieltä löytyvät. Luonnollisesti varsinkin muotiin ja kauneuteen liittyvät sovellukset ovat kovassa käytössä. Jotain hyödyllistäkin omasta luurista kuitenkin löytyy.

Voiko mikään sovellus olla tärkeämpi kuin 112 Suomi-sovellus. Nimikin jo varmasti kertoo mistä on kyse, mutta selvennyksen vuoksi sovellus siis soittaa hätänumeroon. Mutta soittamisen lisäksi se antaa hätäkeskukselle tarkat koordinaatit soittajan sijainnista. Hätätilanteessa kun voi helposti mennä lukkoon tai olla paikassa, jonka osoitetta ei yksinkertaisesti tiedä. Puhelimesta pitää vain sallia sovellukselle sijaintitietojen käyttö ja soittaa mahdollinen hätäpuhelu sovelluksen kautta. Samassa sovelluksessa on Myrkytystietokeskuksen numero, mitä ainakin näin lapsiperheessä on tullut valitettavasti jo kokeiltua. 

Toinen erittäin kiinnostava sovellus on Blinkist, jonka avulla voi oikeasti lukea kirjan päivässä. Kirjat nimittäin on supistettu noin vartin pituisiksi tiivistelmiksi. Sovellukseen on tallennettu aihealueittain kirjoja, jotka voi joko lukea tai kuunnella äänikirjoina. Aluksi valitaan itseään kiinnostavat aihealueet, jonka jälkeen sovellus ehdottaa kyseisten alueiden sisältä kirjoja valittavaksi omaan digitaaliseen kirjahyllyyn. Itse valitsin esimerkiksi Dalai Laman, The Art of Happiness sekä Richard Bransonin, Losing my Virginity –kirjat. Tottakai kirjoja kannattaa lukea myös perinteisellä tyylillä, itsellä vain ei aika tunnu riittävän edes naistenlehden selaamiseen. 

Lue lisää aiheista DNA-appisesta, jonne on koottu vinkkejä hyödyllisistä (ja toki myös vähän vähemmän hyödyllisistä) sovelluksista. Sillä joskus naisen vain tarvitsee leikkiä meikkisovelluksella ja katsella muodin uusimpia tuulia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä DNA:n kanssa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä