Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Muotia käsittelevät kauniit coffee table -kirjat ovat vallanneet kotonani kaikki pöytätasot. Kriteerinä on kirjojen kiinnostavuuden lisäksi niiden visuaalinen ulkoasu. Nyt niiden joukkoon pääsee suomalainen, mutta erittäin kansainväliseltä näyttävä muotikirja.

Maryam Razavin kirjoittama uusi EXCLSV-kirja avaa 41 suomalaisen muotikasvon vaatekaapit ja sydämet. Tyylifilosofiansa lisäksi haastateltavat puhuvat myös elämänasenteistaan ja arvoistaan. Mukana ovat muun muassa Tiia Vanhatapio, Jukka Hilden, Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Kirjan lisäksi muodin monitoiminainen stailaa Suomen tunnetuimpia kasvoja, sekä bloggaa ja tekee mallin töitä. 

Kävin kirjan julkaisukemuissa, jossa ihastuttava Maryam kertoi jännittäneensä kovasti ensimmäisen kirjansa vastaanottoa. Turhaan, jälki on loistavaa. Eikä vähiten Elina Simosen tyylikkäiden kuvien vuoksi. Suosittelen tutustumaan.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä