Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Läppäri, joka on luotu liikkumaan

29.11.2015 Ei kommentteja
Naisen käsilaukkuun tuntuu mahtuvan pohjaton määrä tavaraa, se on kuin musta aukko huulipunille, kotiavaimille ja lompakoille. Laukustani voi myös joinain päivinä löytyä tuoksukynttilä tai järjestelmäkamera, minkä vuoksi en halua laukkuihini yhtään enempää painolastia kuin on tarpeen.
Joudun kaiken edellä mainitun lisäksi kuljettamaan nimittäin myös läppäriä mukanani. Mikä tarkoittaa kipeitä hartioita ja ongelmia lempilaukkujeni kestävyyden kanssa. Asuksen ZenBook UX305 onkin naisen paras ystävä. Ei se, että se on kevyt kuin unelma ja ohut kuin maanantaiaamun ajatus, mutta kaiken lisäksi se on myös hyvännäköinen. Designer laukut vaativat sisälleen designer-kannettavan.
IMG_8305-2
Tottakai läppärillä pitää pystyä myös tekemään töitä, pyörittämään viikonlopun leffat ja omalla kohdalla myös raskaat kuvankäsittelyohjelmat. Tehoa tarvitaan nykypäivänä enemmän kuin koskaan ennen. Ei ole aikaa odotella koneen lämpenemistä tai ohjelmien käynnistymistä. Onneksi Asuksen Intel® Core™ -suorittimen avulla kone on valmis samantien, ei odottelua. Mitenköhän saman lähtövalmiuden saisi meihin naisiin?
IMG_8350-2
Läppärit on tarkoitettu liikkumaan – niin kuin meidät naisetkin – siksi akun kesto ja koneen kestävyys pitää olla huippuluokkaa. Asuksen ZenBook UX305 vastaa huutoon ja pitää ainakin tämän mimmin menossa.
Kaupallinen yhteistyö Asuksen kanssa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä