Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Amsterdamned – Supertrashed

21.01.2014 Ei kommentteja

Pääsen ensi viikonloppuna katsastamaan Amsterdamin muotiviikot ja siellä Supertrashin muotinäytöksen ja bileet. Kuinka innoissaan voikaan pieni ihminen olla. Reissuun mukaan lähtevä naisporukka on kaiken lisäksi sen verran upeaa, että pääsi melkein ilopissat, kun kuulin tulossa olevasta reissusta. 

Ainut ongelma on mukaan pakattavan matkalaukun sisällön valitseminen. Jos jokainen aamu seison tyhjin silmin varttitunnin vaatetangon edessä, miettien mitä tänään laitan päälle, niin voitte vain arvata kuinka paljon tähän pakkausprojektiin menee aikaa. Sitten on vielä lentokoneen painorajoitukset sekoittamassa soppaa. Tähän ongelmaan on syytä suhtautua tilanteen vaatimalla vakavuudella. Lupaan kirjoittaa, jos löydän ratkaisun tähän iänikuiseen, eritoten naisia vaivaavaan ongelmaan. 

Sitten siihen tärkeimpään, eli muotinäytökseen. Kymmenen vuotta sitten perustettu Supertrash on tunnettu eritoten räätälöidyistä ja seksikkään naisellisista vaatteista. Mielenkiintoista nähdä mitä ovat seuraavaan sesonkiin keksineet. Tässä alla mun suosikkeja nykyisestä Supertrashin mallistosta. Super excited!

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuvat: www.supertrash.net

Tulossa reissun jälkeen postaukset näytöksestä, bileistä sekä tietenkin Amsterdamista, joka on yksi suosikkikaupungeistani.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä