Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Yksin kotona

21.09.2017 2 kommenttia

Onko kukaan meistä täysin oma itsensä muiden seurassa? Epäilen, sillä ainakin jollain tasolla analysoimme sanojamme ja tekojamme eräänlaisen sopivuusfiltterin läpi. Mitä enemmän tätä joutuu tekemään, sitä enemmän tarvitsee niitä hetkiä, jolloin ei tarvitse esittää mitään. Sitä hetkeä kun pääsee viettämään aikaa parhaassa seurassa, oman, aidon itsensä kanssa. Yksin kotona. Sillä jos joku väittää olevansa aina 100 prosenttisesti oma itsensä, niin hienoa, mutta jaksan hieman epäillä.

Uskallan myös väittää, että meillä kaikilla on outoja tapoja. Jotain mitä teemme kun olemme yksin kotona, eikä kukaan ole katsomassa. Jotain mitä emme ehkä edes kertoisi ystävillemme. Jotain mikä luultavasti ei ketään kiinnostaisikaan.

Enkä mainitse nimiä, mutta eräs “ystäväni” laulaa ja tanssii kuvitellen olevansa pop-tähti. Hän katsoo omaa heijastustaan parvekkeen ikkunalaseista ja luulee pienen hetken näyttävänsä ja kuulostavansa hyvältä.

Tämä sama ystäväni voi keskittyä kulmakarvojen nyppimiseen varttitunniksi. Hän ottaa suurentavan peilin ja keskittyy karvoihinsa, niihin joita ei oikeasti ole edes olemassakaan.

Hän myös syö iltaisin kahdeksan (kyllä täsmälleen kahdeksan) hapankorppua, jotka hän voitelee hyvin tarkasti reunasta reunaan. Sitten tämä ystävä rouskuttelee menemään kaikki kahdeksan hapankorppua sillä voluumillä, että naapurit voisivat luulla villin hamsterilauman löytäneen vuosisadan porkkanapiilon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Luulen, että voisi olla jopa elokuvia mielenkiintoisempaa katsottavaa nähdä valvontakameroissa ihmisten käyttäytymistä silloin, kun he kuvittelevat että kukaan ei katso.

Kuvien nainen ei liity tapaukseen.

Villatakki: Oui (Dots)

Reppu: Paul´s Boutique (Dots)

Aurinkolasit: Karl Lagerfeld (Specsavers)

T-paita: Efva Attling

Kengät: Ecco

 

Jos siltä tuntuu, niin menoa voi seurata myös Instagramissa.

TallennaTallenna

  1. Riitta

    Hei meillä taitaa olla sama ystävä – onko se se, joka yksin kokatessaan kuvittelee olevansa kokkiohjelman tähti ja juttelee kameralle reseptin läpi?

    • Muotikuiskaaja

      Hahaa, luultavasti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä