Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Valkoisia muotivalheita

22.06.2016 2 kommenttia
Aika parantaa haavat ja sateenkaaren päässä on padallinen kultaa. Jepjep, urbaaneja legendoja, joiden paikkansa pitävyyttä jokainen osaa epäillä.

Näitä harhakuvitelmia ja uskomuksia viljellään myös muodin maailmassa. Myyttejä, joiden toivomme olevan tosia, vaikka sisimmässämme tiedämme paremmin.

1.Mukavat korkokengät. Todellinen urbaani legenda. Joillain korkkareilla voi olla hieman parempi kävellä kuin toisilla, mutta ne eivät ole mukavia. Lenkkarit tai paljaat jalat ovat mukavia, eivät stiletot.

2.Paikallaan pysyvät olkaimettomat rintaliivit. Olkaimettomien rintaliivien kanssa kannattaa käyttää vyölaukkua, sillä molempia käsiä tarvitaan niiden paikallaan pitämiseen. Liivejä tulee illan aikana nyittyä ylöspäin niin paljon, että joku voisi kuvitella kyseessä olevan pakkoliikkeet.

4.Ikuinen ostos. Se, jolla me kaikki naiset perustelemme hieman kalliimmat ostokset. “Ostin tämän, sillä se on periaatteessa ikuinen”. Periaatteessa kyllä, mutta käytännössä ei. Mikään vaatekappale tai asuste ei ole ikuisesti se oikea, sillä sitä mukaa kun persoonamme ja tyylimme kehittyvät, jäävät ne ikuiset vaatekappaleet väkisin siitä kehityksestä jälkeen. (Aion silti edelleen käyttää tätä lausetta perustelemaan asioita itselleni).

5.Kestävä manikyyri. Mikään kynsilakka ei kestä. Useimmiten lakka lohkeaa ennenkuin ehtii kotiovista ulos. Jotkut tosin toimivat paremmin kuin toiset, mutta kun olet kerran kokeillut kirkkaanpunaista kynsilakkaa, niin tiedät totuuden – sanomattakin.

6. Täydellisesti istuvat farkut. Niiden metsästys on jatkuvaa. Aina kun luulet, että olet löytänyt täydelliset denimit, tajuat että tarvitset sittenkin vielä vähän paremmat. Sillä kuka tietää missä ne sinua odottavat.

7.Puhdas valkoinen asu. Tämän luulisi olevan helppo. Mutta enintään 15 minuutin kuluttua asuvalinnasta istut tuolille, johon joku älykkö on jättänyt nuuskapussin tai kaataa päällesi punaviiniroiskeet, joihin vahvinkaan Vanish ei pure.

IMG_1619-2

IMG_1602-2

IMG_1618-2

IMG_1625-2

IMG_1622-2

IMG_1605-2

Housut: Oui, Paita: Lindex, Laukku: Chanel

  1. SK

    Kohta 8. Ihanat maisemat ja kaunis Pia…mitkä ovat totisinta totta :)

    • Muotikuiskaaja

      Pus.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä