Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Voiko muoti olla mukavaa?

28.03.2014 Ei kommentteja

Rakastin ennen collareita, mutta kun pääsin ylä-asteelta, lumous oli haihtunut. Sen jälkeen ajatus collegepusakoista on tuntunut yhtä väärältä kuin ajatus isoäidistä leikkimässä Jenna Jamesonia. Pikkuhiljaa olen kuitenkin nähnyt vanhan vaatekappaleen hyvät puolet ja lämmennyt ajatukselle uudestaan.

Joku joskus sanoi, että “muoti on aina epämukavaa. Jos sinusta tuntuu hyvälle, teet jotain väärin”. Olisiko ollut Anna Dello Russo, nainen, jolle alle 12 sentin korot ovat pahempaa kuin Lenitalle tennissukat ja jonka päässä hatun sijaan viimeksi keikkui luonnollisen kokoinen ananas. 

Meille muille ajatus muodin epämukavuudesta yleensä aiheuttaa hampaiden ja muidenkin paikkojen kiristystä. Nyt niin trendikäs gollari vastaa tähän ongelmaan onneksi paremmin kuin hyvin. Se sopii myös tyylikkäämpään bisnespukeutumiseen esimerkiksi suorien housujen tai hameen kanssa. Muoti voi, ja sen pitää tuntua hyvältä.

Se siitä. Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua! 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Takki: Zara, Farkut: Nomo Jeans, collari: Amsterdamista, Lenkkarit: Nike Free, Vyö: Vintage Gucci, Laukku: MiuMiu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä