Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Virtuaalista shoppailua

22.08.2014 Ei kommentteja

Mikään ei voita aitoa, oikeaa shoppailua. Sitä kun pääsee hypistelemään ja sovittelemaan vaatteita. Shoppailu on aina ollut osa mun treeniä. Niin henkistä kuin fyysistäkin. 

Siksi olin kauan virtuaalista shoppailua vastaan. Kuitenkin viime vuosina on netissä muotisurffatessa tullut vietettyä ilta jos toinenkin. Toisaalta siinä on omat vaaransa. Valikoima on rajaton, aina löytyy uusia ihania shoppeja, jonka seurauksena on yleensä visakortin kärsimys ja liian lyhyet yöunet. 

Muotia bitteinä – otos suosikeista

Yksi uusista mielenkiintoisista shopeista on  Black Swan Fashion. Peruspukeutumista, mustaa ja valkoista. Käytännöllistä ja rennon tyylikästä jokaiseen päivään. Vanha suosikki ja iltojen ilo Vestiaire Collective pitää myös ehdottomasti mainita. Maailmanlaajuinen designer “huutonet”, jossa tuotteiden aitous tarkistetaan ja maksuliikenne menee turvallisesti putiikin kautta. Vestiairesta olen tehnyt huippulöytöjä hyvään hintaan, mutta siellä kannattaa olla nopea, sillä tänään myynnissä oleva löytö on jo huomenna jonkun onnellisen kotona.

Farfetch taas kerää eurooppalaiset pienemmät putiikit yhden sivuston alle. SIeltä löytää kaikki ne tuotteet, jotka juuri nyt vilahtelevat blogien ja muotilehtien sivuilla. Ranskalaisen Sezanen e-putiikkiin kannattaa kirjautua, jolloin saa tiedon uusista mallistoista, sillä tuotteet myydään sielläkin yleensä aika nopeasti loppuun. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Haalari: Black Swan Fashion (saatu lahjaksi), T-paita: Isabel Marant for H&M, Sandaalit: Zara, Aurinkolasit: Miu Miu

www.blackswanfashion.com

www.vestiairecollective.com

www.farfetch.com/fi/

www.sezane.com/en

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä