Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Virtuaalishoppailua

26.05.2015 Ei kommentteja

Nettishoppailu alkoi noin 20 vuotta sitten. Elokuun kymmenentenä päivänä 1994 ostettiin netin kautta Stingin CD. Itse tutustuin kyseiseen taiteenlajiin noin kymmenisen vuotta sitten ja olen harjoittanut sitä aktiivisesti siitä lähtien. Ensimmäinen oma CD:ni muuten oli Samantha Foxin, mutta ei siitä sen enempää.

Nykyään pidän jopa enemmän nettishoppailusta – tai ehkä ennemmin kauniiden tavaroiden nettikuolaamisesta – kuin kaupoissa käymisestä. Pääni on täynnä (joku voisi sanoa turhaa) informaatiota eri kauppojen valikoimista, kokomitoituksista ja hintaluokista. Tiedän mistä kannattaa ostaa mitäkin. 

Kotisohvalla surffailu on jännittävää. Koskaan ei tiedä mistä päin maailmaa voi löytää ne Valentinon korkkarit erikoisvärisinä. Tai milloin Givenchyn loppuunmyytyä laukkua tulee taas myyntiin. Ehkä se, että löydän jännittävyyttä nettishoppailusta kertoo jotain elämästäni, toivottavasti ei. Enkä edes ala puhumaan alennusmyynneistä.

Huono puoli on, että tämä addiktio vähentää kuntoiluani huomattavasti. Parhaimmillaan kymmenen kilometria päivässä Rooman mukulakivillä turistien tönittävänä on kovempaa kuntoilua kuin lenkki Töölönlahden ympäri.

Alla erään jännittävän netti-iltapäivän tulos, tällä kertaa sydämen tykytystä aiheutti Zalando.

Laukku: See by Chloe (Zalando), Haalari: Kiomi (Zalando), Villatakki: Sand, Kengät: ASH, Sormukset: Efva Attling

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä