Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Jos et jaa sitä, niin onko se olemassa?

21.07.2016 4 kommenttia
Filosofinen ajatuskoe pohtii, että jos puu kaatuu metsässä, niin kuuluuko siitä ääni jos kukaan ei ole sitä kuulemassa. Koskeeko sama vaatteita. Jos puet päällesi makeimman asun, mutta kukaan ei näe sitä, niin oletko alasti?

Tähänkö perustuu jakaminen somessa? Jos et kerro siitä kenellekään, niin ehkä sitä ei tapahtunutkaan. Jos et kerro nostaneesti penkistä 150 kiloa, niin ehkä et sitä tehnytkään. Tai jos et jaa kuvaa perheestäsi, oletkin ehkä sinkku.

Päätin varmistaa, että olen puettuna. Jaan kuvia Turun sinapin värisestä kesäasusta, joka päällä sulautuu maisemaan. Ainakin jos se maisema on skeittiramppi.

IMG_27684-2

IMG_2825-2

IMG_2852-2

Mainos alkaa
Mainos päättyy

IMG_2842-2

IMG_2855-2

IMG_2826-2

Hame ja paita: Garcia Jeans, Lenkkarit: Superga, Aurinkolasit: Vintage Carrera

 1. Katja

  Kiva, että jaoit! ?

  • Muotikuiskaaja

   Grazie :)

 2. Meri

  Hei, aivan ihana asu!
  Haluaisin kysyä mistä ostat Garcian vaatteita? Täälläpäin jälleenmyyjänä vain Aukia (Seinäjoki) ja tuntuu että mallisto vaihtuu kerran vuodessa! On meinaan ihania vaatteita :)

  • Muotikuiskaaja

   Kiitos, Garciat ovat oman tyylisiä ;) Sokokselta ja Aleksi 13 löytyy (SOkoksella myös verkkokauppa). Oulun Vimassa on myös verkkokauppa. Garcian mallisto vaihtuu aika usein, joten kannattaa käydä kurkkailemassa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä