Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Valkoisten farkkujen kutsu

25.08.2014 Ei kommentteja

Olen aina ollut valkoisia farkkuja vastaan. Niistä tulee ihan ensin mieleen teinivuodet ja otsaheitot. Seuraavaksi leventävä vaikutus, läpikuultavat alushousut ja tahrat takapuolessa.

Katsottuani koko kesän rohkaisevia esimerkkejä, uskaltauduin viimein, pitkällisen harkinnan jälkeen kokeilemaan. Vaikkakin vastaan kävelleiden esimerkkien seassa oli myös niitä tapauksia, jotka ovat aiheuttaneet omat arvet ja syvät ennakkoluulot.

Lopputulos ei ollut niin kammottava kuin aluksi epäilin. Pitkällisen peiliin tuijotuksen jälkeen huomasin, että oikeastaan aloin jopa pitää niistä. Valkoiset farkut tekevät asusta jotenkin raikkaamman. Ne ovat astetta siistimmät kuin siniset kanssasiskonsa ja toimivat melkeinpä kikkien yläosien kanssa.

Pari varmistuskuvaa oli kuitenkin otettava takapuolesta. Syystä että leventävä vaikutus ja läpikuultavat alushousut ovat edelleen riskinä, vaikka farkkujen malli on teinivuosien Levis 510:sta mennytkin monta harppausta eteenpäin.

Kannattaa vain katsoa tarkkaan mihin istuu.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jakku: Zadig & Voltaire, T-paita: Alexander Wang, Farkut: Kiomi , Kengät: Givenchy, Korut: Etsy

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä