Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Vain yksi kysymys

10.07.2017 4 kommenttia

“Mikä olisi se yksi asia, minkä tekisit jos et pelkäisi seuraamuksia?”

Oletko koskaan edes miettinyt vastausta tuohon kysymykseen? Mitä tekisit tänään, huomenna, tai ensi kuussa jos et olisi pelkuri? Jos et miettisi mitä muut ajattelevat. Et miettisi mitä sitten. Mitä seuraavaksi.

Vastauksen käsittely on jo itsessään mielenkiintoista ja kertoo ehkä jotain oman pään sisäisistä ristiriidoista. Vaikka toisaalta, muuttaako pelkkä miettiminen yhtään mitään?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mekko: Odd Molly

Buutsit: Isabel Marant

 1. Riitta

  Kysymys on liian vaikea vastattavaksi näin loma-aivoilla, joten tyydyn vain kehumaan mielettömän upeita buutseja! <3

  • Muotikuiskaaja

   Haha, ymmärrän. Kiitokset ;)

 2. Ei mikään pikkujuttu

  Sanoisin kollegoilleni suoraan mitä mieltä olen heistä tai oikeastaan heidän tekemisistään enkä vastaanottaisi enää minkäänlaista vittuilua keneltäkään. Ikinä! Seuraus tästä olisi kuitenkin varma työpaikan menettäminen ja siitä seuraisi vuokranmaksun vaikeutuminen (kämpän menetys), itsensä elättämisen vaikeutuminen, julkinen ryöpytys, etc. Enkä myöskään koskaan saisi työtä tällä alalla. Ihmissuhteista loppuisi suurin osa… Voi, voi, seurauksia olisi niin paljon, että en uskalla, enkä oikein pystykään tekemään sitä.

 3. Muotikuiskaaja

  Ei se ole pikku juttu tosiaan. Joskus tosin jo sen miettiminen voi selkeyttää omaa päätä. Tai sitten ei… Ajatusleikkinä mielenkiintoinen ja joissain tapauksissa voi jopa johtaa toimintaan. Tsemppiä! Ei kuulosta ihan parhaalta työyhteisöltä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä