Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Rohkeat naiset

29.09.2017 4 kommenttia

Muut tekevät mitä pystyvät, rohkeat naiset mitä haluavat. 

Olen aina arvostanut naisyrittäjiä, niitä jotka vastoin kaikkia odotuksia ja ennakkoasenteita perustavat jotain omaa. Niitä, jotka suhtautuvat intohimoisesti tekemiseensä, ottavat päämäärän ja oikeasti tavoittelevat sitä. Toki sama arvostus koskee yrittäjämiehiäkin, mutta jostain syystä itseeni kolahtavat nimenomaan naiset, joilla on munaa.

Yksi tälläinen kolmen voimanaisen rohkea esiinmarssi on suomalainen asustebrändi Lovia. Kolme eri aloilta tulevaa nuorta naista päättivät perustaa yrityksen, jonka ydinajatus oli tehdä teollisuuden ylijäämämateriaalista jotain kaunista ja kestävää. Laukkuja ja koruja.

Lovian laukut tehdään Pohjoismaisista materiaaleista, lohennahasta, ylimääräisistä sohvanahoista, sekä hirvennahasta, jota saadaan kannan kontrolloinnin ylijäämänä. Jokaisella laukulla on oma tarinansa. DNA, joka kertoo koko tuotteen historian materiaaleista aina tekijöihin asti.

Mikä ihana ajatus, että kannan mukanani muutakin tarinaa kuin omaani. Laukkuni Kaski on DNA:n perusteella valmistettu pienessä italialaisessa kylässä kolmen artisaanin pajassa. Sen tekemiseen on käytetty Iskun ylijäämänahkaa, sekä kotimaista hirvennahkaa. Lovian männynkävystä inspiraationsa saanut pronssinen amuletti taas on tehty käsityönä Helsingissä. En voi väittää tietäväni muista laukuistani juuri valmistusmaata enemmän. Se, että laukulla on ihan oma historia, tekee sen kantamisesta jotenkin arvokkaampaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Alla olevissa kuvissa näkyy myös kahden muun rohkean ja inspiroivan suomalaisen naisen kädenjälki. Katri Niskanen tekee muotisuunnittelijana tinkimättömästi omannäköistä, tunnistettavaa ja keijukaismaisen kaunista jälkeä. Vaatteet eivät ehkä näytä rekillä juuri miltään, mutta kun ne vetää ylleen, niin niiden taika herää eloon.

KN Collectionin hattujen ja pipojen takana on myöskin vahva daami. Perheenäiti, jolla on erityislaatuista herkkyyttä. Vahvuus kun ei millään tavalla poissulje muita vastakkaiseksi miellettyjä ominaisuuksia.

Here´s to strong women.

May we know them.

May we be them.

May we raise them.

Laukku: Lovia

Mekko: Katri Niskanen

Pipo: KN Collection

Ja näitä ihanien naisten tuotteita kannattaa hoitaa oikein. Katso pieni materiaaliopas tästä.

 

TallennaTallenna

 1. TiinaH

  Rohkeiden naisten nostaminen on aina hienoa!

  • Muotikuiskaaja

   Meidän naisten pitää alkaa nostamaan toisiamme enemmän ;)

 2. Laura66

  Ihana laukku. Toimiiko läppärin kanssa vai lörpsähtääkö?

  • Muotikuiskaaja

   Ihan täydellinen läppärin kanssa. Pohja on tosi jykevä ja punottu osuus ihanan pehmeää nahkaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä