Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Vaatteiden koodit

19.08.2014 Ei kommentteja

Mitä hyötyä on pukeutumiskoodeista? Niistä, joita näön vuoksi laitetaan jokaisen kutsun loppuun. Niistä, joita kukaan ei noudata tai joista ei ainakaan ymmärrä mitään. Vai miten sinä erottelisit casualin, smart casualista?

Kuinkakohan monessa gaalassa olen ollut, joissa koodina on ollut juhlapuku, eikä oikeastaan kenelläkään ole ollut päällään täyspitkää iltapukua. Saatikka miehillä frakkia. Tai jos koodina on esimerkiksi tumma puku, tarkoittaa se naiselle periaatteessa rajatonta valikoimaa.

Miksi näitä koodeja silti laitetaan kutsuihin, kun tuntuu ettei niistä ole apua vieraille (tai järjestäjillekään). Useimmiten päinvastoin. Joka kerta kun joku ystäväni saa kutsun jonnekin, ensimmäinen kysymys on ” miten hitossa tonne pitää pukeutua”. Riittäisikö jos kutsuissa lukisi siistit vaatteet vs. ketään ei kiinnosta?

Omalla kohdalla tulee usein kokeiltua yhdistelmiä, jotka aluksi kuulostavat sopivan yhteen yhtä hyvin kuin Matti ja Mervi. Tällä kertaa gollari (casual) ja täyspitkä iltapuku (juhlapuku) kohtaavat. Onko lopputulos smart casual vai jopa tumma puku?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mekko: H&M Trend, Gollari: COS, Kengät: The Other Stories, Laukku: Celine

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä