Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Vaatekaapin valiot

30.08.2014 Ei kommentteja

Osa 1: Musta nahkatakki. Jos pitäisi laittaa vaatteet järjestykseen käyttömäärien perusteella ei olisi epäselvyyttä ykkösestä.

Musta nahkatakki on kirsikka minkä tahansa muotikakun päällä. Ei ole asua, jonka kanssa se ei sopisi. Nahkatakki on myöskin niitä harvoja vaatekappaleita, jotka paranevat vanhetessaan. Jos törmää täydelliseen sellaiseen, se on ostettava hyvään kotiin, sillä sitä ei tule katumaan. Toisin kuin monia muita “täydellisiä” ostoksia, joissa vieläkin – puoli vuotta jälkeenpäin – roikkuvat hintalaput.

Pehmeä nahka, hyvä istuvuus, biker malli – kaikki erittäin tärkeitä ostoksille rynnätessä. Ja vaikkei se aina pidä paikkaansa, niin tässä tapauksessa hyvää ei saa halvalla. 

Alla olevissa kuvissa musta lempinahkatakki tekee ladylike-mekosta hieman enemmän katu-uskottavan, kuten toivottavasti kantajastaankin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nahkatakki: Muubaa, Mekko ja buutsit: Isabel Marant for H&M

Valokuvaaja: Miika Hyvärinen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä