Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Uusi vuosi, samat ongelmat

31.12.2014 Ei kommentteja

Uudenvuodenaattona kuuluu pukeutua kuin diskopallo, juoda liikaa kuplivaa ja kaatua lumihankeen ilotulitusraketin viereen. Joka ikinen vuosi tähän iltaan ja sitä seuraavaan vuoteen lähdetään liian suurin odotuksin.

Uudenvuodenaattona tehdään tuttavuuksia, jotka unohdetaan seuraavana päivänä. Lupauksia, jotka unohdetaan tammikuun puolivälin koittaessa. Juodaan ylihinnoiteltuja drinkkejä, koristellaan kasvot glitterillä ja katsellaan kun raketit katoavat pilviseen maisemaan. Joka vuosi ajatellaan, että tällä kertaa kaikki on toisin. Tällä kertaa pidän lupaukseni, kuntoilen, syön terveellisesti, enkä kiroile lapseni kuullen. Mikään lupauksista ei tänäkään vuonna kuitenkaan näe tammikuun loppua.

Olenkin päättänyt olla asettamatta itselleni mitään vaatimuksia ensi vuodeksi. Otan kerrankin uuden vuoden vastaan sellaisenaan, ilman liian suuria odotuksia. Nautin hyvästä ruoasta ja seurasta, enkä välitä, jos en ole kello kaksitoista seisomassa Kauppatorilla satojen seassa katsomassa kun väsyneet raketit katoavat pilviselle taivaalle. Enkä välitä jos tinat ovat unohtuneet kauppaan tai skumppapullo jäänyt Alkoon. Enkä varsinkaan lupaa mitään.

Katsotaan rauhassa mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Tervetuloa 2015, olen valmiina.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Takki: Malene Birger, Kengät: Giuseppe Zanotti, Silmälasit: Favoptic, Huivi: Donni Charm, Nahkahousut: Zara, Laukku: Chanel

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä