Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Unenomainen ONAR

28.11.2018 Ei kommentteja

Muut tekevät mitä pystyvät, rohkeat naiset mitä haluavat. 

Olen aina arvostanut naisyrittäjiä, niitä jotka vastoin kaikkia odotuksia ja ennakkoasenteita perustavat jotain omannäköistään. Niitä, jotka suhtautuvat intohimoisesti tekemiseensä, asettavat päämäärän ja tavoittelevat sitä. Toki sama arvostus koskee yrittäjämiehiäkin, mutta sattuneesta syystä itseeni kolahtavat nimenomaan naiset, joilla on munaa. Tai paremminkin munasarjoja. Sillä valitettavasti vieläkin yrittäjän tie on hieman kivikkoisempi, jos sen kulkee korkokengillä.

Eräs tälläinen inspiroiva nainen on ONAR -merkin perustanut suunnittelija Irene Kostas, jolle arvostus luonnonmateriaaleja ja käsityötä kohtaan tulee verenperintönä isältä ja sedältä. Kun hommaa tehdään sydämellä, niin ympärille tarvitaan tärkeitä ihmisiä. ONAR onkin perheyritys sanan varsinaisessa merkityksessä, mukana toiminnassa ovat Irenen vanhemmat, veljet Alexandros ja Konstantinos, sekä aviomies.

ONAR sana tulee Antiikin kreikasta ja tarkoittaa unta. Myös DJ:nä toimivalla Irenellä oli ennen klubikonsepti nimeltä ONAR ja sana siirtyi saumattomasti kuvaamaan brändin upeita unenomaisia tuotteita. Mallistoissa inspiraatio tulee siitä, miten näennäisesti “vastakkaisia” maailmoja yhdistetään, ikiaikainen käsityöperinne saa futuristisemman muodon ja orgaaniset materiaalit saavat plastisemman värimaailman. Varsinkin takit ja asusteet ovat isossa roolissa tämän talven mallistossa, josta itse löysin ihan liian monta suosikkia. Jokaisessa tuotteessa on jotain twistiä, erikoislaatuisia materiaaleja värejä, muotoja ja esimerkiksi kuvissa näkyvä Shanti-liivi on monikäyttöinen kääntömalli.

Tuotteiden valmistukseen käytetään valmiiksi olemassa olevia luonnonmateriaaleja. Lammasturkista, suomalaista poronnahkaa ja lampaannahkaa. Kestävästi valittu ja valmistettu luonnonmateriaali on ikuinen. Mallisto tuotetaan Kreikassa ja Turkissa, alueilla joilla on vuosisatoja kestäneet perinteet nahkatyössä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Onaria myydään kansainvälisesti 35 eri liikkeessä sekä merkin omassa nettikaupassa. Joulukuun ajan ONAR-mallisto on esillä uudessa Kämp Gardenissa olevassa pop up -myymälässä. Jos mielii antaa lahjaksi (tai ostaa itselleen lahjaksi) jotain kestävää ja ihanaa, jota ei tule ihan joka kadunkulmassa tai kaupungissa vastaan, niin kannattaa tutustua.

Liivi: Onar 

Farkut: Mosh Mosh (Dots)

Sukat: Wolford

Kengät: Stella McCartney

Kangaskassi: Celine

Kuvat: Minna Barbunakis

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä