Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tyyntä ennen myrskyä

12.08.2017 Ei kommentteja

Katson parvekkeen ikkunasta kun ihmiset juoksevat Mustikkamaalta vasten rajua tuulenpuuskaa, jonka mukana lentää rakennustelineiden osia ja muuta pientä irtotavaraa. Osa ihmisistä kaatuu sillalle, pojalta karkaa koira, äiti kiljuu hädissään lapsilleen, veneilijät tulevat paniikissa rantaan… En edes halua ajatella mitä samaan aikaan tapahtuu kulman takana Flowssa. Miten hipsterit pärjäävät kun iPhonet kastuvat ja artesaanioluet laimenevat.

Tämä ilta oli malliesimerkki Aisopoksen sadusta, jossa paimenpoika pelottelee joka ilta kyläläisiä huutamalla susien hyökkäävän. Lopuksi kun poika onkin tosissaan, niin kukaan ei enää usko ja sudet syövät hänet. Tämä melko raju tarina uskottavuuden menetyksestä on opettavainen vielä tänäkin päivänä, mutta niinhän ne parhaat tarinat ovat.

Tänä kesänä meteorologit ovat olleet tuo sadun poika. Toki tahtomattaan, mutta kuitenkin. Säätiedotukset ovat olleet koko kesän totaalisen väärässä, joten kyseisen ammattikunnan uskottavuus on yhtä alhaalla kuin Trumpin TV-kanavan katseluluvut. Hyvä esimerkki nähtiin tänään kun kukaan ei tuntunut uskovan, että kaunis ja kuuma kesäpäivä voisi hetkessä muuttua totaaliseksi myräkäksi. Vaikka se kerrottiin tunteja etukäteen kaikissa mahdollisissa medioissa.

Alla olevat kuvat on otettu pari tuntia ennen tämäniltaisen myrskyn rantaantumista Helsinkiin. Jotain rippeitä Pekka Poudan uskottavuudesta kuitenkin oli jäljellä, sillä repussa oli mukana sateenvarjo.

Farkut ja sandaalit: Zara
Reppu: Marimekko / Kortteli
Hattu: Balmuir
Neule: Lidl cashmere
Sormus: Efva Attling

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]