Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tyylituuliviiri

18.05.2017 1 kommentti

Tyylikonsultit kehottavat ihmisiä löytämään oman tyylinsä. Ja pysymään siinä. Täydentämään kaappia juuri oikean tyylisillä vaatekappaleilla, jotka sopivat kaikki yhteen ja täydentävät toisiaan. Pala palalta kohti sitä paljon puhuttua täydellistä vaatekaappia.

Mutta miksi? Onko mitään hauskempaa kuin lapsuuden pukuleikit, joissa pystyi vaatteita vaihtamalla valitsemaan kuka haluan olla tänään. Tuomaan esiin milloin mitäkin puolta itsestään. Äidin olkatoppauksilla varustetussa jakkupuvussa pystyi peilin edessä esittämään Margaret Thatcheria ja laittamaan mielessään kaikki koulun pojat ojennukseen.

Oman tyylin ei tarvitse olla pysyvää ja linjakasta. Enemmänkin kyse on siitä, kuka olen juuri nyt. Tänään olen yksilöllinen, huomenna sulaudun maisemaan. Joskus olen boheemi ja toisinaan minimalistinen.

Tyylin muuttuessa en hanki vain vaatteita, vaan myös palasen asennetta. Ja niin kuin naisilla on tapana, niin mieli (ja asenne) voi vaihtua päivittäin. Joillakin jopa kesken päivän, mutta entäs sitten. Tyyli on parhaimmillaan itseilmaisua, joka elää samassa ajassa kuin mekin.

Joten unohdetaan ohjeet ikuisista vaatteista. Mikään ei ole ikuista. Turha tuntea omantunnon tuskaa jos viime kesänä ostetut karvasandaalit ja DHL-lähetti T-paita eivät enää tunnu omilta. Se vain tarkoittaa, että olet muuttunut. Ja muutos tarkoittaa, että olet elossa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hattu: Balmuir

Nahkaliivi: Hunkydory

Farkut: Kappahl

Kengät: Acne

Laukku: Valentino

Neule: SoftGoat

  1. Juha Hietapakka

    Tyyli korostaa jokaisen persoonallisuutta ja joskus ripaus repaleisuutta pienellä aistillisuudella heijastaa sen herkkyyden, joka tyylikkäästi sekoittaa pukeutumiseen pienen salaisuuden, tavallaan antaa aistikkaasti mielikuvitukselle tilaa katsojan oman näkemyksen vapautta lisäämällä. Joskus ihastellut huonosti istuvan kankaan alta paljastuvaa täydellisyyttä, mikä hetkellisesti paljastuvana luo täydellisen vastakohdan tyylien sekoittuessa, aistikkuuden hetkellisesti hervottaen mielen etsinnän ja mielikuvituksen yhdistävään seikkailuun, mikä minusta on kiehtovinta tyylikkyyttä ihastellessani ! :)))

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä