Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tyhjän vaatekaapin mysteeri

20.05.2015 Ei kommentteja

Kesäpukeutumista odottaa koko vuoden, mutta silti tuntuu niin kovin vaikealta lähteä pois mukavuuden mustasta aukosta. Turvallisesta väristä, joka kietoo tyylikkääseen syleilyynsä. Toisaalta jos ei ikinä lähde pois mukavuusalueeltaan, ei myöskään voi kokeilla mitään uutta. Virheiden mahdollisuus nimittäin maksimoituu exponentiaalisesti vaihtoehtojen lisääntymisen myötä.

En myöskään ymmärrä sitä paradoksia, johon törmään vähintään kuukauden välein, ellen jopa useammin. Vaatekaappi täynnä vaatteita, eikä mitään päällepantavaa. Olen shoppaillut koko ikäni, joten miten voi olla mahdollista, että omien – ehkä hieman vinksahtaneiden – lasien läpi näyttää, kuin vaatekaappini olisi puolityhjä (olen selkeä pessimisti tässä suhteessa).

Hyppään nyt hieman pois mukavuusalueeltani ja otan käyttööni seilorilookin. Tätä ei ole nähty sitten 80-luvun alkupuoliskon, kun äitini puki minut polvisukkiin ja siniraitaiseen Marimekon mekkoon. Se ei ollut virhe silloin ja toivottavasti tämäkään ei ole sitä nyt.

Neule: Lindex (Holly&White), Housut ja farkkutakki: H&M Trend, Kengät: Converse, Sormus: Efva Attling Barcelona Double ring

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä