Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

The runway

26.05.2016 Ei kommentteja
Olen ylpeä suomalaisista firmoista, jotka uskalsivat yrittää jotain erilaista.

Yrityksista, joista ei vielä pari vuotta sitten ikinä olisi uskonut. Match made in HEL -skeittaustempaus oli  mahtava alku, jolla saatiin vietyä Suomikuvaa hiukan perinteisestä poikkeavaan suuntaan. Ei saunassa, sisussa ja yrmeydessäkään mitään pahaa ole, mutta ainakin itse haluaisin meistä puhuttavan innovatiivisina edelläkävijöinä. Oli ala sitten mikä tahansa. Peliteollisuus on jo raivannut tietä oikeaan suuntaan ja nyt perässä tulee muoti.

Finnairin ja Finavian Match made in HEL – The Runway toi Helsinki-Vantaan lentokentälle seitsemän muotisuunnittelijaa eri puolilta maailmaa. Ja mikä olisikaan parempi runway kuin itse runway. Uskallan väittää, että muotinäytös oli yksi erikoislaatuisimmista mitä on koskaan järjestetty. Säiden haltijatkin olivat taikoneet hyvin poikkeuksellisen ilman näytöstä varten.

Lentokenttä muotinäyttämönä oli jotenkin maaginen. Auringon laskiessa mallit kävelivät kiitoradalle suoraan lentokoneesta ja eri suunnittelijoiden luomukset tekivät kokonaisuudesta luovan ilotulituksen.

Yleisö oli kaikessa kirjavuudessaan melkein yhtä hauskaa katseltavaa kuin itse muotinäytös. Varsinkin Aasiasta paikalle lennätetty lehdistö ja bloggarit antoivat hyvän katsauksen paikalliseen tyyliin, joka poikkeaa aika paljolti skandinaavisesta. Toivottavasti tämän teon avulla saadaan lennätettyä lisää vieraita Aasiasta rikastuttamaan suomalaista katukuvaa.

Hyvää duunia Finnair ja Finavia. Eikä paineita, mutta mitäs seuraavaksi?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

IMG_2005_Fotor_Collage-2

Yllä olevissa kuvissa vilahtelevat kaunottaret Didem, Petra, Patisse, Jenni, Sandra ja Mia.IMG_1957-2_Fotor_Collage-2

Näytöksessä vilisi toinen toistaan himoittavimpia laukkuja. Kateuden pistoksia aiheuttivat Didemin, Minnan, Ellen Tarun, Julian ja Jekun kokoelmien helmet.

IMG_1974_Fotor_Collage-2

The runway, sekä tietysti Finskin aina niin tyylikkäät lentoemännät.

IMG_1974_Fotor_Collage5-2

Oma pitsiasu H&M Exclusive Collectionista.

FullSizeRenderg[2]-2

Kuinka monta bloggaajaa mahtuu samaan kuvaan? Yllättävän monta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä