Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tennareita ja kireitä hermoja

27.03.2015 Ei kommentteja

Olen viime viikkoina joutunut tottumaan tennareihin. Tipuin tangolta ja mursin nilkkani, joten korot eivät tule kysymykseen. On niitä toki isompiakin ongelmia, mutta tämä nyt sattuu olemaan tällä hetkellä omani. Tasapohjaisten kenkien käyttämisen lisäksi hieman enemmän omaa päätä vaivaava tosiasia on se, etten pysty liikkumaan tavalliseen tapaan. 

Olen urheillut koko ikäni (erinäisiä vastaavia taukoja lukuunottamatta), joten pientä räjähtämisalttiutta on ilmassa tavallista enemmän. Liikunta kun ainakin omalla kohdalla on ihan yhtä paljon pään kasassa pitävä liima kuin kuntoa kasvattava harrastus.

Liikkuminen tunnetusti rauhoittaa hermoja ja sen kautta pääsee myös purkamaan aggressioita, jotka nyt valitettavasti jäävät työkavereiden ja perheen kärsittäväksi. Luonteeni kun muutenkaan ei ole siitä rauhallisimmasta päästä… 

Liikkumiseen en nyt pysty vaikuttamaan, mutta tennarilookkia pystyn sentään viemään seuraavalle tasolle kimaltelevalla takilla. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Takki: Twin Set by Simona Barbieri, T-paita: Zara, Farkut: Lindex, Kengät: Converse, Kello: Daniel Wellington

Valokuvaaja: Miika Hyvärinen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä