Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tee tänään se, mitä huomenna et enää uskalla.

01.11.2018 2 kommenttia

Kuinkakohan monta kertaa olen kuullut tyttäreltäni lauseen: “sitten kun kasvan isoksi”. Sitten teen mitä itse haluan. Sitten valvon joka ilta myöhään ja kiipeän sen korkeimman kallion päälle, minne äiti ei ikinä antanut lupaa kiivetä. Sitten syön niin paljon karkkia kuin haluan, enkä pese hampaita. Ikinä.

Lapsilla on harhakuvitelma aikuisuuden kaikkivoipaisuudesta. Että aikuisena on helppoa, kun voi itse päättää mitä tekee. Se jos mikä on yksi suurimmista valheista. Aikuisina me vasta olemmekin omien pään sisäisten rajoitustemme vankeja. Elämme enemmän sitten kun -maailmassa, kuin lapset ikinä. Sitten kun on tarpeeksi rahaa ja aikaa. Sitten kun en enää pelkää. Luotamme lapsenomaisella uskolla siihen, että se sitten kun joskus tulee. Ei tule.

Mitä jos uskaltaisimme unohtaa ajatukset omasta voimattomuudestamme ja luottaa potentiaaliimme tässä ja nyt? Nousisiko silloin ehkä esiin se, mitä me pohjimmiltamme haluamme olla, tehdä, luoda ja kokea. Juuri tänään. Toki on pelottavaa tavoitella sitä mitä haluaa, sillä mitä jos sen oikeasti saa. Mitä jos sitten kun, onkin meille vain haave jolla uskottelemme itsellemme, että olisimme rohkeita. Että haluaisimme jotain isompaa ja enemmän.

Vaikka lapset sanovat sitten kun, he eivät kuitenkaan elä tulevassa. He pystyvät mihin vain, rakastamaan ehdoitta ja elämään hetkessä. Menemään pää kylmänä kohti seikkailuja, pelkäämättä sitä mitä huomenna voi tapahtua. Olemaan vapaa itse keksityistä rajoituksista ja estoista. Oikeasti tuntemaan itsensä ja omat mahdollisuutensa. Kuka meistä aikuisista voi sanoa samaa? Ehkä lasten pitäisikin opettaa meitä aikuisia, eikä toisinpäin. Eikä sitten kun, vaan nyt. Kun palaamme takaisin siihen mitä syvällä sisimmässämme olemme. Siihen, mitä lapsena olimme.

Tee tänään se, mitä huomenna et enää uskalla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jakkupuku: Kappahl

Kengät: Gucci

Laukku: Chanel

Kuvat: Minna Barbunakis (kuvankäsittely by me)

  1. TerhiR

    Nyt oli pakko tulla kommentoimaan, että älyttömään hieno tuo jakkupuku! 😊

    • Muotikuiskaaja

      Kiitos ;) En yleensä jakkupukuihin kaupassa tartu, mutta nyt tässä oli hauska viba.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä