Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Sininen hetki

24.10.2015 Ei kommentteja

Sininen hetki, ja pääosassa sinivalkoiset asusteet. Olen aiemminkin huudellut suomalaisten brändien puolesta, mutta vain jos ne ovat yhtä hyviä – tai mieluummin parempia – kuin ulkomaiset kilpasiskonsa. Olemme vaatimaton kansa, joka ei huutele kovaan ääneen tekemisistään, ainakaan ennen kuin on jotain huudeltavan arvoista. Ja hyvä niin, mutta näillä brändeillä on mistä huudella, joten !

Balmuirin kashmirtuotteet ovat jo käsite. Highland-huivi on nopeasti katsottuna kuin erään ruotsalaisen brändin vastaava, mutta hakkaa sen laadussa mennen tullen. Unelmanpehmeää kashmiria, ja silti melkein saman hintainen kuin villainen kilpasiskonsa. Tämä kyseinen huivi myös toimii molemmille sukupuolille, mikä voi olla huonokin juttu. Ainakin silloin kun kylmänä maanantaiaamuna huivi onkin kadonnut eteisen kaapista parempiin kauloihin.

Lumin laukku on käännettävä eli periaatteessa siinä tulee kaksi laukkua yhden hinnalla. Tässä versiossa toinen puoli on kuparin värinen ja toinen sininen. Laukku on pehmeää, laadukasta nahkaa ja ajatonta suunnittelua. Se sulkee sisäänsä kaiken tarvittavan ja vielä vähän enemmän. Naisten käsilaukut (tai ainakin omani) ovatkin vähän kuin musta aukko, jonne kaikki materia vain katoaa.

Suosi sinistä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kashmirhuivi: Balmuir, Laukku: Lumi, Neule: Laurel, Farkut: Lindex, Hanskat: Sakari Sauso, Vyö: James Perse

Valokuvaus: Talented Mr. Mikael Kuitunen

KAUNEUSILTAAN:

Vielä olisi pari paikkaa vapaana ensi viikon torstain 17.30 Siluetti Span kauneusiltaan, jossa on todella mielenkiintoista asiaa veitsettömistä, mutta tehokkaista kauneushoidoista. Tilaisuus on maksuton. Ilmottaudu osoitteeseen muotikuiskaaja@gmail.com.

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä