Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Silmien suojattu tulevaisuus

22.03.2015 Ei kommentteja

Aurinko on näyttäytynyt viime viikolla useammin kuin viimeisenä puolena vuotena yhteensä. Ja kun taivas hymyilee, merkitsee se vain yhtä asiaa. On aika ostaa uudet aurinkolasit. Silmämunien tulevaisuuden kannalta auringolta suojautuminen on tärkeää, mutta vieläkin tärkeämpää on se, että aurinkolasit tekevät kantajastaan heti astetta coolimman näköisen. 

Aurinkolaseja voi hyvin käyttää pilviselläkin säällä, mutta ei missään olosuhteissa sisällä. Vaikka tummien lasien takaa onkin hauska tarkkailla ihmisiä, niin se on parempi tehdä ulkoilmassa. Aurinkolasit ravintolapöydässä sopivat ainoastaan Michael Monroelle ja Bonolle. Ei muille. 

Ihastuin näihin Dolce & Gabbanan kissamaisiin aurinkolaseihin, joiden sisäpinta on kukkakuosia. Ne ovat tarpeeksi isot peittämään huonosti nukutun yön jäljet ja tarpeeksi neutraalit toimiakseen minkä tahansa vaatteen kanssa. Kukkakuosi taas tuo kivan twistin muuten niin klassisiin laseihin. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Aurinkolasit: Dolce & Gabbana (Synsam / Saatu blogin kautta), Takki: Zara, Farkut: Garcia Jeans, Farkkupaita: Current Elliott, Kengät: Isabel Marant

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä