Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Effortless

20.02.2016 2 kommenttia
Viime aikoina olen seurannut entistä enemmän naisia jotka eivät yritä liikaa.

Naisia, jotka eivät pese ja harjaa hiuksiaan joka päivä. Jotka heittävät epähuomiossa rennon, ehkä jopa vähän ryppyisen kauluspaidan kuluneiden farkkujen seuraksi. Joiden meikki näyttää eilispäivän jäämiltä. Heitä, jotka eivät välitä mitä muut ajattelevat. Tai ehkä välittävätkin, mutta ainakin näyttävät siltä, että eivät.

Suomenkielestä ei oikein löydy vastaavaa sanaa kuin effortless. Tämän tyylin mukaan pukeutuminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin nimestä voisi päätellä. Ehkä lähimpänä oikeaa sanaa on vaivaton tai huolittelematon, mutta ei kuitenkaan ikinä sotkuinen tai homssuinen.

Jos katsot sanakirjasta kohdasta Effortless, löydät sieltä luultavasti ranskalaisia naisia kuten Caroline De Maigretin ja Emmanuelle Altin tai ehkä saksalaisen Maja Wyhin. Brändeistä tulee ensimmäisenä mieleen myöskin ranskalaiset Isabel Marant tai IRO. Sekä yllätys yllätys Adidas. Valkoiset Stan Smith lenkkarit yhdistettyinä boho-mekkoon ja nahkarotsiin suorastaan huutavat vastakohtaa yliyrittämiselle.

Itsevarmuus on tärkeä osa kyseistä tyyliä, mutta tyyli itsessään voi myös tuoda lisää itsevarmuutta. Eikö vaikutakin selkeältä?

Kun yrittää näyttää siltä, että ei yritä, niin se vaatii yrittämistä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

IMG_9325-2

IMG_9313-3

IMG_9336-2

IMG_9315-2

IMG_9351-2

Pitsipaita: Garcia Jeans, Farkut: Cubus, Villatakki: Tiger, Kello: Daniel Wellington, Rannerengas: Hermes

  1. Elina

    Olen kuumeisesti etsinyt juurikin tämän tyylitaidon omaavien kaunottarien blogeja! Eli jos sinull vinkata jotain, niin kiva :) Olen niin väsynyt blogeihin, joissa liian silotellut asut täydellisillä kiharilla ja niin kovalla meikkikerroksella, etten edes juhliin lähtisi sellaisissa maskeissa. Tanskalaisista blogeista löytyy enemmän tätä rentoa otetta, mutta kaipaan lukulistalleni uusia blogilöytöjä :)

  2. Muotikuiskaaja

    Käy kurkkaamassa Maja Wyh ja Sincerely Jules. Toimisiko jompi kumpi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä