Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Seize the (birth)day.

18.12.2016 2 kommenttia
Tartu hetkeen. Elä nyt. Tämä päivä on tärkein.

Itsehoito-oppaat toitottavat kuinka pitäisi osata nauttia hetkestä ja elää aina kuin viimeistä päivää. En tiedä kuka siihen oikeasti pystyy. En minä ainakaan. Arjen makaronilaatikon ja exceleiden keskellä on kovin vaikeaa jaksaa aina syleillä maailmaa.

Sitten joskus (vieläkin) vanhempana sitä tuskin muistaa päivämääriä, vaan ainoastaan hetkiä, joilla oli merkitystä. Eilen oli yksi sellainen. Toki kaikilla hetkillä on merkityksensä, mutta olisi itsensä huijausta väittää, että kaikki hetket ovat samanarvoisia. Vai voiko joku väittää, että maanantairuuhkassa istuessa ja kahvit syliin kaatuneena tuntisi pohjatonta rakkautta maailmaa kohtaa

Olen onnekas. Enkä vain siksi, että sain täyttää neljäkymmentä, sekään kun ei ole mikään itsestäänselvyys, mutta siksi, että ympärilläni on paljon ihania ihmisiä. Lauantaina mieheni oli järjestänut yllätykseksi koolle parhaan mahdollisen porukan. Olin lähdössä hotellista romanttiselle dinnerille, kun baarissa odotti joukko tärkeitä ihmisiä. Ihmisiä, jotka oikeasti tuntevat allekirjoittaneen – ja tulivat silti paikalle.

Peilaten siihen, että tämä porukka tuntee minut, olikin yllätys kun lahjapaketista paljastui paistinpannu!? Jollekin ehkä sopiva ja käytännöllinen lahja, mutta meikäläiselle se ei ole se kaikista ilmeisin vaihtoehto. Naamaltani pystyi helposti lukemaan mielipiteeni asiasta. Kuitenkin  hieman syvemmälle katsottuani paljastui pannun alta kauan himoitsemani Acnen nahkatakki, jonka olisin jo ostanut, mutta jonka hintaa en ole vain pystynyt perustelemaan itselleni.

Ja vaikka haluan enimmäkseen kerätä hetkiä, niin tunnustan olevani myös materialisti. Vaikka ei kai sitä muotiblogin pitäjästä ole kovin vaikea arvata. Kauniit asiat saavat hymyn huulille. Eräänlaista arjesta irtautumista saan netin muotimaailmasta. Meditoin Chanelia ja Marantia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ilta jatkui dinnerin parissa ja päättyi vasta kun aivan liian kirkas valomerkki kertoi miltä lauma tämän ikäisiä oikeasti näyttää baari-illan päätteeksi ja tänä aamuna sitä tosiaan tunsi olonsa nelikymppiseksi.

Kiitos Toni, Stina & Esa, Eero, Juuso, Jeppe, Markus, Heli & Tommi, Ossi & Jenni, Noora & Jykä ja Jonna & Jarno. Sekä tietenkin Isi & Äiti, Tiina & Mauri sekä Nanne & kundit. Plus ne muut ihanat, jotka olivat hengessä mukana.

img_7066-2

img_7018-2

img_7080-2-2

img_7053-2

img_7015-2

img_7010-2

img_7011-2

Mekko: Stella McCartney

Kengät: Isabel Marant

laukku: Chanel

  1. Stina

    Ihana teksti ja kuvat! Kiitos Sinulle että olet olemassa, rakas ystäväni!

    “True friends are like diamonds – bright, beautiful, valuable, and always in style.”
    ― Nicole Richie

  2. Muotikuiskaaja

    Samoin sulle <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä