Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Seitsemän merkkiä siitä, että olet aikuinen

16.03.2019 7 kommenttia

Vuosi vuodelta – ja niitä on jo paljon – tulee enemmän tietoiseksi siitä, ettei koskaan oikeastaan kasva isoksi. Ja hyvä niin. Silti ilmassa on merkkejä, paljon merkkejä, ettei sitä enää ole ihan teinikään. Nämä seitsemän merkkiä kertovat, että aikuisuus on jo ihan kulman takana ja iskee vasten kasvoja kun sitä vähiten odottaa.

1.Se, ettei ota itseään niin vakavasti.

Jotain kaunista on siinä, kun tajuaa, että oikeastaan ketään ei kiinnosta muiden epäonnistuminen ja mokaaminen. Siis ketään muita kuin itseään. Menestys on kehtaamista.

2.Pakkauslistat

Se, kun lähtee lomamatkalle ja mukana on lääkkeet jokaiseen mahdolliseen vaivaan, kymmenet varapikkuhousut, sekä eri kengät jokaiselle päivälle. Nuorempana pärjäsi ihan hyvin kaksi viikkoa putkikassilla, nykyään viikonlopun reissulle varustautuu neljään vuodenaikaan. Sillä eihän sitä koskaan tiedä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

3.Hymyily vastaantulijoille

Kun enää ei pidä olla niin cool. Tuntuu hyvältä hymyillä ja olla joskus vähän dorkakin. Voi esimerkiksi kehua jonkun tuntemattoman asua ja käyttää nuorison suosimia termejä. Totaalisen väärin tottakai.

4.Pukeutuminen juuri niin kuin haluaa

Esimerkiksi paljetteihin maanantaina. Tai verkkareihin gaalailtana. Se mekko, jota olet pitänyt kaapissa sitä tärkeää tilaisuutta varten (mitä ehkä koskaan ei tule), laita se päälle. Tänään. Ja nauti.

5.Kirjan tai TV-sarjan kesken lopettaminen

Koska enää ei kannata tuhlata aikaa asioihin mitkä eivät toimi. Millään elämän osa-alueella.

6.Se, että uskoo, kun kroppa kertoo mitä se tarvitsee

Sekä liikunnan, että ravinnon suhteen. Ei ole pakko treenata jos ei huvita, ja on ihan ok nauttia aamiaiseksi jäätelöä. Olen myös huomannut, että on ihan ok mennä kymmeneltä nukkumaan ja vaihtaa punttitreeni venyttelyyn. Vanhemmiten sitä kuulostelee kroppaansa tarkemmin, eikä enää hiljennä niitä ääniä, jotka käskevät nauttimaan.

7.Se, että ymmärtää muita ihmisiä

Mikä tietenkin lähtee siitä, että ymmärtää itseään. Ymmärtää miksi ihmiset käyttäytyvät eri tavalla kuin itse käyttäytyisi. Ymmärtää sen, että oma tapa ei ehkä olekaan se ainoa oikea. Mikä järkytys.

Takki: Nanso

Neule & nahkahousut: Andiata

Laukku: Chanel

Buutsit: Uterque

Hattu: KN Collection

Kuvat: Minna Barbunakis

Kommentit

Kommentoi
 1. Merja

  Mikä takki ja HATTU. Yllätys vielä, että takki on Nansolta.

 2. Riitta

  Nyökyttelin kaikissa kohdissa, mutta etenkin viimeisessä.

  • Muotikuiskaaja

   Kiva kuulla ;)

 3. Anna

  Niin totta joka kohta :D! Ja samalla ihmettelen, että ihanko totta minustakin tuli aikuinen, sitä ei ehkä uskonut kukaan aikoinaan :D

  • Muotikuiskaaja

   Haha, omalla kohdalla tuntuu, etteivät kaikki usko vieläkään :)

 4. Kati

  :) Tämä on niin totta! Itse komppaan ehkä eniten sitä, että voi olla vähän dorka, kehua tuntemattomien asuja tai jopa kysyä mistä joku on jonkin ostanut jne. Kun ei tosiaankaan tarvitse ottaa itseään liian vakavasti tai pelätä sitä jos näyttää tai kuulostaa hassulta, koska ei enää välitä mitä muut ajattelee :) Se on ihana vapauttava tunne joka itsellä on tullut vain iän myötä.

  • Muotikuiskaaja

   Oon niin samaa mieltä. Dorkuus on kaunista ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä