Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Se unohdettu 75%

18.04.2014 Ei kommentteja

Tajusin tänään, että käytän vain 25% vaatekaapistani. Ja luulen, että niin tekee moni muukin. Matkustaessa sen huomaa parhaiten. Kotiin jäävät ne farkut, jotka oikeasti menevät jalkaan vasta oksennustaudin jälkeen tai se myrkynvihreä silkkimekko, joka pysyy päällä vain teippaamalla. Kotiin jäävät kaikki ne kalliit virheet.

Laukkuun pääsee mukaan ne vaatekaapin suosikit, joita muutenkin käyttää kerta toisensa jälkeen. Pillifarkut, jotka ovat kuin toinen iho, valkoisen paitapuserot, perus T-paidat, mustat neuleet ja nilkkurit, joilla voi kävellä pidempääkin kuin kaksi korttelia. Vaatteet eivät ole kuten lapset, joten on ihan ok valita suosikkinsa.

Mutta matkoilla mulla iskee ikävä sitä loppua 75%:a. Kaikkia niitä kalliita virheitä, joita on ihana katsella ja hypistellä omassa vaatekaapissa. Vaikka joku mekko onkin ollut päällä vain kerran, muistan sen kerran elävästi. Sen tummansinisen liehuvan maataviistävän mekon, joka päällä vietin hauskan illan vuosi sitten.

Silti jätän ne matkustaessa kotiin, osin siksi että Finnair ei arvostaisi yritystäni raahata sitä loppua 85%:a mukanani. Kuitenkin ne vaatteet, joita matkoiltani ostan, eivät yleensä kuulu siihen 25%:iin, vaan ovat juuri niitä kaikista hauskimpia ja erikoisimpia vaatekappaleita. Joita lupaan jatkossa käyttää.

Ainakin kerran.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ja siitä 25%:sta puheenollen.

Nahkatakki: Muubaa, T-paita: Zadig&Voltaire, Farkut: Lindex, Buutsit: SuperTrash, Laukku: Celine, Kaulakoru: Bjorg

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä