Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Sateenkaaren väreissä

27.12.2014 Ei kommentteja

Sateenkaaren värit eivät yleensä kuulu pukeutumiseeni, vaikka muuten väriyhdistelmää kannatankin. Muun asun pysyessä perussävyissä, ovat värikkäät lenkkarit kuitenkin mielenkiintoinen piristysruiske. 

Varsinkin talvisin nämä Salomonin maastojuoksuun tarkoitetut lenkkarit toimivat liukkailla, lumisilla kaduilla kuin unelma. Aina hyödyllinen kurkipotkukin onnistuu lumihangessa.

Vaikka kyseiset lenkkarit ovat periaatteessa tarkoitettu vuoristoihin ja metsäpoluille, niin ne ovat mun mielestä erittäin katu-uskottavat myös kaupungin epätasaisilla kaduilla.  Laitakaupungilla kävely vie useimmiten ihan tarpeeksi lähelle luontoa. 

Joskus tuntuu, että lenkkareihin on vaikea yhdistellä muuta vaatetusta. Kannattaa kokeilla vaikka mekkoa, toimii yllättävän hyvin. Tai jämäkkä jakkupuku. Ja vaikka kaikkein luontevimmalta tuntuisi yhdistää niihin verkkarit, niin sen yhdistelmän säästäisin lenkkipolulle. Höyhenenkevyet lenkkarit jalassa elämäkin tuntuu hieman kevyemmältä (vaikken koskaan aiokaan unohtaa ensirakkauttani – korkokenkiä), eikä sillon tarvitse pelätä nyt niin kovin yleistä lumisukellusta.

Lenkkarit ovat nyt niin in, että niillä on jopa oma wikipedia-sivu. Kokeile. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

*Lenkkarit: Salomon, Takki: Zara, Pipo: COS, Kaulaliina: Donni Charm

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä