Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Rumat ne vaatteilla koreilee

19.06.2019 Ei kommentteja

Olen visuaalinen ihminen. Arvostan kauniita asioita, olivat ne sitten asusteita, elokuvia, design-esineitä tai vaikkapa kukkia. Tietyt muodot, materiaalit, valot ja värit sytyttävät ihailemaan ja kutsuvat koskettamaan.

Kauneuden arvostaminen ei ole turhamaisuutta, vaikka siitä usein halutaan sellaista tehdä. Edelleen korvissa kaikuu vanha sananlasku “Rumat ne vaatteilla koreilee”. Olisi mielenkiintoista tietää kuka tämän totuuden takana on ja miksi.

Jostain syystä sisustamiseen ja designiin panostaminen on hyväksyttävämpää, kuin vaikkapa laukkuihin tai kenkiin. Vaikka periaatteessa molemmilla tyydytetään samaa tarvetta. Tarvetta nauttia kauniista asioista, joilla ei pidäkään olla mitään sen syvempää merkitystä.

Joskus jopa ensivaikutelma tehdään persoonan sijasta vaatteilla ja se on ihan ok. Olen toki helvetin hauska kun paremmin tutustuu, mutta vaatteeni voivat olla sitä ensivilkaisulta. Pukeutumisen avulla voi tuoda esiin eri puoliaan ja päivän fiilistä. Toki parempiakin tapoja on, mutta kevyimmillään itseään voi ilmaista sen avulla mitä tänään roikkuu olkapäällä. Eikä kenenkään kannata pahoittaa siitä mieltään, tai tuoda esiin arvostavansa itse tyystin eri asioita. Sillä sekin on ihan ok.

Kun kerran tälle polulle lähdettiin, niin itse pidän enemmän esimerkiksi “antaa kaikkien kukkien kukkia” -sananlaskusta. Siitä kun voi ammentaa ajattelua niin kovin moneen eri asiaan ja silti olla aina oikeassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mekko: Rue De Femme

Laukku: Balenciaga

Takki: Halo

Kengät: Dr Martens

Kuvat: Minna Barbunakis

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä