Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Risteyksessä

28.06.2017 Ei kommentteja

Elämässä tulee eteen risteyksiä, joiden kohdalla ei tiedä mihin suuntaan lähteä. Tälläisessä tilanteessa tekee usein mieli kysyä neuvoa viisaammilta.

Useimmiten neuvot tarkoittavat hyvää ja ovat ilmaisia, mutta niiden antaja ei ole se, joka kokee valinnan seuraukset. Oikea suunta pitää tulla jostain syvältä, sillä parhaimmat ja pahimmat elämän oppitunnit saa vain kokemalla ne itse. Oikean suunnan ja itsensä löytäminen näyttää valitettavasti paljon helpommalta elokuvissa.

Kaikki tekevät virheitä ja huonoja päätöksiä. Jokainen meistä mokaa jossain kohtaa, ei kysymystäkään. Ne, jotka siinä tilanteessa eivät anna häpeän tunteen lannistaa itseään, ovat voittajia. Ne, jotka ottavat kiinni siitä tunteesta kun tekisi mieli piiloutua, mutta astuvat eteen.

Voi myös olla, että molemmat tiet vievät samaan paikkaan. Toinen ehkä kiertotietä, mutta ainakin matkasta voi nauttia kauemmin. Hyvän päätöksen vastakohta ei nimittäin välttämättä ole huono päätös. Kuten Edna St. Vincent Millay sanoi: “I am glad that I paid so little attention to good advice; had I abided by it I might have been saved from some of my most valuable mistakes.”

Ihmiset jotka eivät koskaan tee virheitä ovat tylsiä. Ihmisen inhimillisyys ja kiinnostavuus lähtee uskalluksesta olla sitä mitä on. Vaikka se tarkoittaisikin, että joskus vaikeiden päätösten edessä joutuu yksinkertaisesti heittämään kolikkoa. Arvaamisessa kun on jotain kovin pelottavaa. Mikään ei nimittäin ole sitä miltä näyttää.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jos koko ajan tavoittelee vain määränpäätä, unohtaa varmasti nauttia itse matkasta.

Nähdään risteyksessä.

Mekko: Twinset Simona Barbieri

Korvakorut: Guardian of the Baltic Sea

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä