Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Risteyksessä

08.06.2018 Ei kommentteja

Elämässä tulee aina joskus eteen risteyksiä, joiden kohdalla ei tiedä mihin suuntaan lähteä.

Monesti risteyksessä tekee mieli kysyä neuvoa viisaammilta. Ja joskus niitä neuvoja saa kysymättäkin. Useimmiten neuvot tarkoittavat hyvää, mutta niiden antaja ei ole se, joka kokee valinnan seuraukset. Oikea suunta pitääkin tulla omasta ytimestä, jostain syvältä, sillä parhaimmat ja myös ne pahimmat elämän oppitunnit saa vain kokemalla ne itse. Oikean suunnan löytäminen näyttää valitettavasti paljon helpommalta elokuvissa.

Ei ole olemassa ihmistä, joka ei tekisi virheitä tai huonoja päätöksiä. Jokainen meistä mokaa jossain kohtaa, ihan varmasti. Sinäkin. Ne, jotka siinä tilanteessa eivät anna epäonnistumisen tunteen lannistaa itseään, ovat voittajia. Ne, jotka ottavat kiinni siitä kipeästä tunteesta ja astuvat eteen, kun tekisi mieli piiloutua. Ihmisen inhimillisyys ja kiinnostavuus lähtee uskalluksesta ja oivalluksesta olla sitä mitä on. Niin vahvuuksissa, kuin heikkouksissakin.

Voi myös olla, että molemmat päätökset vievät samaan paikkaan. Toinen ehkä kiertotietä, mutta perille kuitenkin. Hyvän päätöksen vastakohta ei nimittäin välttämättä ole huono päätös. Joskus huonotkin päätökset voivat olla arvokkaita. Jopa arvokkaampia kuin ne oikeat. Joskus taas vaikeiden päätösten edessä pitää vain heittää kolikkoa, luottaa kohtaloon ja omaan intuitioon.

Ja kannattaa muistaa, että jos koko ajan tavoittelee vain sitä oikeaa vastausta, täydellistä määränpäätä, unohtaa ihan varmasti nauttia itse matkasta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mekko: Neo Noir (Dots Helsinki ja Turku)

Laukku: Balmuir

Kengät: Agnes Cecilia (Ellos)

Aurinkolasit: Dita

Katso myös kahdeksan vaatekaapin vinkkiä tästä.

 

TallennaTallenna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä