Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Relove – laita hyvä kiertämään

10.04.2018 Ei kommentteja

Olen viime aikoina innostunut siivoamaan ja kierrättämään ylitsepursuavaa vaatekaappiani. Kun sieltä poistaa turhan, helpottuu jokapäiväinen vaatteiden valinta huomattavasti. Vähän kuin vaatekaapin mindfulness – keskity olennaiseen. Enemmän kun ei aina ole enemmän.

Olen viemässä nyt torstaina ihania uudelleen rakastettavia vaatteita myyntiin Töölön Reloveen. Paikka 55 on käytössä viikon ja käyn täydentämässä sitä pariin otteeseen. Saman viikon aikana pari muutakin bloggaajaa tyhjentää kaappinsa aarteita samassa paikassa, joten kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa.

Relove on mahtava konsepti. Se ei ole vain second hand -liike, vaan putiikki, jossa vaatteet löytävät uusia koteja. Tunnelma on aina ystävällinen ja rento. Relove on eräänlainen kohtaamispaikka, jossa ihmiset vaihtavat kuulumisiaan aarteen etsinnän lomassa. Toisen turha kun voi olla toisen aarre.

Kannattaa tsekata myös samoissa tiloissa oleva kahvila ja sen runsas viikonloppubrunssi. Joissain tapauksissa enemmän on enemmän.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso myös postaus täydellisestä vaatekaapista tästä.

TallennaTallenna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä