Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Ystäville

20.12.2015 8 kommenttia
Ystävälle, joka kaatoi minut tahallaan ruusupuskaan kun olin viisi. Sille samalle, joka seuraavana päivänä toi puoliksi syödyn Kettukarkkipussin ja sanoi "tossa". Sille, jonka kanssa kommunikoinnin taso on pysynyt yhtä selkeänä tähän päivään asti.

Ystävälle, jonka kanssa remuttiin teini-ikäisinä juhannusfestivaaleilla, kielet sinisinä Blue Curacaosta. Sille, jonka kanssa poltimme ensimmäisen tupakan ja joimme ensimmäisen siiderin. Sille jonka kanssa tanssimme  juppihippipunkkarin tahtiin Tapulikaupungin hämärillä kaduilla.

Niille ystäville, joiden kanssa vietin yli puolet elämästäni hikoillen nurmikentillä ja palellen pururadoilla. Niille, jotka sanatta vaativat antamaan kaikkensa. Vaativat yrittämään enemmän ja tekivät paremmaksi.

Niille ystäville, jotka ottivat parikymppisen daamin joukkoonsa yhtenä kundeista. Niille, jotka pitivät huolta, että baareissa ei tarvinnut välittää kännisten miesten iskuyrityksistä ja jotka hoitivat aamuyöstä turvallisesti kotiovelle sateenkaarihiacella. Niille, jotka eivät (onneksi) aikuistu koskaan.

Ystävälle, jonka tapasin kymmenen vuotta sitten työpaikalla, jossa oli hometta seinissä ja halkeamia katossa.  Sille, joka arvostaa hyvää ruokaa, kauniita asioita ja syvällisiä keskusteluja. Sille, joka ei anna tehdä tyhmyyksiä. Ainakaan yksin.

Ystävälle, johon tutustuin vasta vähän vanhempana. Sille, jonka kanssa voi matkustaa, juoda hyviä viinejä ja parantaa maailmaa. Ja joskus omaa vaatekaappia, yksi käsilaukku kerrallaan. Sille, jonka pojan kanssa tyttäreni on menossa naimisiin. Linnanmäellä vappuaattona.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ja lopuksi ystävälle, joka kuunteli yhdeksän kuukautta sydämeni lyöntiä. Sille, joka sanoo maailman parhaaksi. Sille, jota katsoessa katsoo peiliin ja näkee itsensä paremmin ja parempana.

Kaikille niille, joihin voin aina luottaa. Niille, jotka pitävät kädestä kiinni kun maailma potkii päähän ja jotka ovat mukana nauttimassa kun elämä hymyilee. Niille, jotka nauravat tyhmille vitseilleni ja kertovat jos kulmakarvani tarvitsevat vahausta. Niillekin, joita ei tässä mainittu, mutta jotka tietävät keitä ovat. Ystäville.

Pia_151215 (26 of 94)-2

Pia_151215 (82 of 94)-2

Pia_151215 (74 of 94)-2

Pia_151215 (52 of 949)-2

Pia_151215 (8 of 94)-2

Pia_151215 (32 of 94)-2

Pia_151215 (40 of 94)-2

Pia_151215 (37 of 94)-2

Hattu ja kaulahuivi: Balmuir, Takki: Zara Studio, Nahkahousut: Zara, Lenkkarit: Adidas Superstar, Paita: Gant

Valokuvat: Mikael Kuitunen

Kommentit

Kommentoi
 1. Stina

  Ihana teksti ja kauniit kuvat! Tippa meinas tulla silmään. Kiitos rakas Ystävä!!!!

  • Muotikuiskaaja

   Kiitos sulle <3

 2. JH

  Kauniit kuvat ja mieletön hattu!

  • Muotikuiskaaja

   Hatut piristää asun kuin asun. Kiitti ;)

 3. Taru | HOME AT LAST

  Kaikki kohdallaan asussa, ja kuvatkin ovat todella kauniit! Rauhallista joulua sulle ja perheellesi. :)

  • Muotikuiskaaja

   Kiitti :) Sitä samaa!

 4. Piacan

  Kerrassaan sykähdyttävää kerrontaa. Kaunis Sinä. Onnellista ja rauhaisaa Joulua!

 5. Heli

  Siis aivan ihana kirjoitus! Ja upeat kuvat. Kiitos tärkeä ja rakas ystävä:)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä