Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Rajoita vähän

26.05.2017 Ei kommentteja

Otin puhelimeeni sovelluksen, joka mittaa puhelimen parissa vietettyä aikaa. Toki sanotaan, että tieto lisää tuskaa, mutta jostain syystä haluan silti tietää. Itselläni ei ole mitään käsitystä siitä, kuinka paljon oikein vietän aikaa luuriani hiplaten.

Jim Carrey sanoi James Cordenin (loistavassa) Late Late Showssa, että tälläisten sovelluksien käyttö on sama kuin laittaisi käsiraudat, ettei koskettelisi itseään liikaa.

Josku sitä vain tarvitsee ne käsiraudat. Itse otan tämän ihmiskokeena, jossa on aika suppea otos. Jotkut ympärilläni nimittäin sanovat, että vietän paljon aikaa puhelimeni kanssa. Että se on ehkä tärkeämpi kuin ihmissuhteet. Mitä se ei tietenkään ole, mutta miksi sitten käytän siihen enemmän aikaa kuin suurimpaan osaan ystävistäni?

Aloitin vasta kokeen, joten hauska nähdä jonkun ajan päästä mikä on keskimääräinen aika jonka käytän päivässä kylmän tekniikan kosketteluun. Voisiko sitä vähän rajoittaa? Tai voisiko sen ajan kenties käyttää johonkin parempaan? Kuka tietää.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Takki ja paita: Twinset Simona Barbieri

Nahkahousut: Zara

Kengät ja laukku: Chanel

Aurinkolasit: Carrera (Safilo)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä