Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Pukuleikkejä

22.01.2016 8 kommenttia
Suomesta löytyy lahjakkaita suunnittelijoita, joista kukaan ei valitettavasti ole kuullutkaan. Ei ole helppoa saada näkyvyyttä isojen kansainvälisten ketjujen ja brändien puristuksessa
Tätä ongelmaa ratkomaan syntyi neljän nuoren naisen kehittelemä konsepti Dress Rehearsal, joka tuo esiin uransa alkuvaiheessa olevia suomalaisia suunnittelijoita. Dress Rehearsal huolehtii suunnittelijan puolesta myynnistä, markkinoinnista sekä nettikaupan pyörittämisestä. Jokaista vaatetta ja asustetta on sivustolla myynnissä vain muutama kappale, joten jos jotain haluaa kannattaa olla nopea. Kadulla ei varmasti kävele samanlaisia vastaan ja siinä sivussa tulee tukeneeksi kotimaista käsityötä.
Tämän vuoden ensimmäisenä esiin nostettavana suunnittelijana on Krista Korkiakoski, joka hakee inspiraationsa arkkitehtuurista ja suomalaisesta luonnosta. i & Krista Korkiakoski on syntynyt Kristan unelmasta luoda käsin tehtyjä ja ajattomia vaatteita. Tuotteissa yhdistyvät uudet, vanhat ja kierrätetyt materiaalit. Koska kunkin materiaalin määrä on rajallinen, on niistä valmistettavien tuotteidenkin määrät rajalliset. Kun materiaali loppuu, se loppuu. Krista ei tee sesongeittain mallistoja, sillä perusajatuksena ovat vaatteet, jotka toimivat kaikissa sesongeissa.
Haluan myös itse olla tuomassa esiin – edes näin pieneltä osin – suomalaista osaamista. Itse ihastuin Kristan vaatteissa varsinkin näihin kuvissä näkyviin luomuksiin. Valkoinen toppi istuu ihanan rennosti ja pienet detaljit tekevät siitä yksinkertaisuudesta huolimatta kiinnostavan.
Sininen mekko taas toimii sekä juhlassa että arjessa. Nahkatakin ja lenkkareiden kanssa sitä voi kuljettaa kaupungilla. Illalla jalkaan korkkarit ja mekko on valmis juhlahumuun. Yksilöllisyyttä ja suomalaisen suunnittelun tukemista samassa tyylikkäässä paketissa.
IMG_3146__-2
IMG_3157__-2
IMG_3141__-3
IMG_3202__-2
IMG_3213__-2
IMG_3234__-2
Vaatteet: Krista Korkiakoski, Dress Rehearsal, Kengät: Miu Miu ja Isabel Marant
Valokuvat: Miika Hyvärinen

Kommentit

Kommentoi
 1. Eeva-Riitta

  Tyylikkäät asut ja kuvat!

  • Muotikuiskaaja

   Kiitos :)

 2. anonymous

  Kauniita vaatteita ja kiva, että erottuu massasta!

  • Muotikuiskaaja

   Samaa mieltä, ja kiva tietää tarina vaatteiden taustalla.

 3. lissu

  Erittäin kiva, että jossain tuodaan esiin muutakin kuin H&M:aa.

  • Muotikuiskaaja

   Hah, ihan totta :)

 4. Taru | HOME AT LAST

  Peukkuja konseptin lisäksi myös vaatteille, ovat kovin kauniita. :)

  • Muotikuiskaaja

   Toivotaan, että ihmiset löytävät myös suomalaiset suunnittelijat…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä