Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Puhu pukille

18.11.2016 Ei kommentteja
Miehille on niin kovin vaikeaa ostaa lahjoja.

Paketti ei saisi olla pehmeä, kova, neliskanttinen tai pyöreä. Se ei saa sisältää mitään turhaa, muttei mitään kovin käytännöllistäkään. Porakoneen ostaminen on vähän sama kuin jos nainen saa lahjaksi kattilan (näinkin olen kuullut tapahtuneen).

Välihuomautuksena, että meille naisille taas on kovin helppoa ostaa lahjoja. Ne voivat olla pieniä tai suuria. Kovia tai pehmeitä. Kunhan ovat täydellisiä.

Jotta elämä – ja joulunalusviikot – olisivat hieman helpompia, niin yritän tässä parhaani mukaan vinkata lahjoja, joista miehet ehkä pitäisivät. Vaikka kuka heistä ikinä tietää.

Tuntuu, että sukkien ostaminen on miehille itselleen jotenkin ylivoimaista. Ne eivät yleensä koskaan kestä katseita. Toisinsanottuna laadukkaat sukat (19,95€/3 kpl), joissa ei ole reikiä kantapäissä, on aina hyvä idea. Kuten klassiset nahkahanskatkin (39,95€). Molemmat vielä samaa paria.

Kotiasun ei myöskään tarvitse olla virttynyt viritelmä puhki pestyistä treenivaatteista. Kyllä mieskin kaipaa jotain pehmeää johon kääriytyä. Ja tavallaan hyvännäköinen kotiasu miehellä on lahja myös naiselle (Kashmirpaita 99,95€, tohvelit 35€ ja verkkarit 29,95€).

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nahkainen treenikassi (199€) on on aina tyylikäs lahjavaihtoehto. Sellainen juuri oikean kokoinen, joka toimii myös lyhyemmillä reissuilla viikonloppulaukkuna.

Eikä joulupöydässä tarvitse olla aina niitä samoja suklaita. Vähän spessummatkin makeat (9,95€/kpl) tekevät kauppansa ja tuovat vaihtelua ainaisten konvehtien sijaan. Valitettavasti nämä eivät vain ehdi sinne lahjapakettiin asti, vaan päätyvät suurella todennäköisyydellä parempiin suihin.

Ja silloin kuin nainen lähtee lahjaostoksille, muistaa hän yleensä ostaa myös jotain itselleen. Kashmirverkkarit (119€) pitävät huolen siitä, että parempikin osapuoli on asiallisesti pukeutunut kylminä talvi-iltoina.

img_5424-2

img_5472-2

img_5493-2

img_5460-2

img_5492-2

img_5482-2

img_5536-2

Kaikki tuotteet Marks & Spencer / * yhteistyössä Marks & Spencerin kanssa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä