Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Potkupuku aikuisille

23.09.2014 Ei kommentteja

Sitähän haalarit ovat – aikuisten potkupuku. Jos lukee blogeja tai katsoo muotilehtiä, ei voi olla törmäämättä haalareihin. Tällä hetkellä kaikki käy, farkku-, silkki- tai puuvillaversiot, kunhan niissä on henkselit.

Miksi alunperin lapsille ja vauvoille suunniteltu vaate on nyt isossa huudossa? Ja miksi minäkin sorruin siihen. Vaikka haalarit ovatkin mukavat päällä, ei käytännöllisyydestä oikein voi puhua. Vessassakäynti on hankalaa ja ensimmäisen kerran kun henkselit tippuvat vessanpönttöön, alkaa miettiä olisiko sittenkin voinut valita toisin.

Olisiko syynä suosioon haalareiden nuorentava vaikutus. Suurin osa meistä on käyttänyt farkkuhaalareita jossain vaiheessa lapsuuttaan, joko vanhempien pakottamana tai lahjomana. Ehkä aika kultaa muistot. Toisaalta ne ovat helppo valinta, ei tarvitse miettiä kuin se, minkä värisen paidan pukee niiden alle. En kuitenkaan ole vielä päättänyt onko oloni nuorekas vai tuntuuko tosiaan siltä kuin olisin pukeutunut potkupukuun.

Haalari: Seppälä, T-paita: Zadig&Voltaire, Laukku: Givenchy, Kengät: YSL

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä