Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Poikaystävän housuissa

27.09.2014 Ei kommentteja

Nyt on muotia käydä lainaamassa vaatteita poikaystävän vaatekaapilta. Tai oikeastaan on muotia ostaa boyfriend-nimisiä vaatteita kuten farkkuja, jakkuja ja kauluspaitoja. Sillä kuka meistä käy oikeasti vetämässä miehensä pikkutakin niskaan.

Itse en ainakaan pystyisi lainaamaan mitään “poikaystävän” kaapista. Saatikka sitten farkkuja, joiden yhteen lahkeeseen mahtuisin poikittain sisään. Urheilijoiden reidet kun eivät ole tästä maailmasta. Mutta se on sitten tyystin eri tarina.

Joudun siis ostamaan periaatteessa jollekin muulle tehtyjä vaatteita. Kenenköhän poikaystävälle näitä tehdään ja kenen poikaystävä näitä “boyfriend” vaatteita käyttää. Tuskin kenenkään, mutta meille naisille saa myytyä mitä vaan, kunhan sitä kutsutaan oikealla nimellä. Ainakin tälle naiselle saa, sillä alla olevissa kuvissa minulla on päällä pari numeroa liian isot housut, joita joku fiksumpi tajusi alkaa kutsumaan boyfriend farkuiksi. 

Ja kaiken lisäksi huomaan pitäväni niistä. Ja siitä miksi niitä kutsutaan. Ensi kerralla sitten vuorossa pari numeroa liian iso kauluspaita.

Edesmennyt Joan Rivers sen fiksusti tiivisti: “Tyyli on kuin herpes, sitä joko on tai sitä ei ole”. Toivon, että itsellä sitä olisi. Siis tyyliä.

Jakku: MMM for H&M, Farkut: Zara, Kengät: Givenchy, Laukku: Chanel, Aurinkolasit: Alexander Wang

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä