Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Paluu tulevaisuuteen

15.03.2015 Ei kommentteja

En ikinä uskonut, että vetäisin enää koskaan jalkaani Adidaksen Superstareja. Niitä, joilla olen tanssinut Malmin nuorisotalon diskossa ensimmäiset hitaani. Niitä, jotka ostin kokoa liian pieninä sillä seurauksella, että varpaani ovat olleet turtana teini-iästä asti.

En myöskään ikinä uskonut, että laittaisin päälleni nuoruudestani tutun farkkutakin. Sen, joka lämmitti kylminä kesäiltoina Hietsun rantabileissä. Sen joka toimi niin pyllynalusena kuin kaljapullojen piilottelupaikkanakin. Ja silti nyt viikonloppuna huomasin palaavani menneisyyteen. Ja jollain tapaa se tuntui ihmeen tuoreelta, mutta silti tutun turvalliselta. 

Onko seuraavana vuorossa myllyverkkareiden ja purkkareiden paluu? Toivottavasti kuitenkin jotkut klassikot jätetään lepäämään autuaammille muotimaille.

Klassikkoja voi myös päivittää, vaikkei edes tarvitsisikaan. Pharrell Williams suunnittelemat Superstarit kaikissa 50:ssä sateenkaaren väreissä tulevat myyntiin 27.3. Todellinen paluu tulevaisuuteen. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Farkkutakki: H&M Studio ss15, Paitapusero: S. Oliver, Nahkahousut: Zara, Lenkkarit: Adidas Superstar, Laukku: Vintage Chanel

Valokuvaaja: Tuulikki Raatikainen

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä