Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Paluu tulevaisuuteen – Farkkutakkinen tyttö

13.07.2018 2 kommenttia

Farkkutakissa on jotain, joka vie aina takaisin nuoruuden kesiin. Kun vetää farkkutakin päälleen, niin pari vuotta (tai vuosikymmentä) tippuu samantien pois harteilta.

Muoti menee sykleissä ja farkun osilta ollaan palattu takaisin aikaan “Justin Timberlake loves Britney Spears”. Revityt farkut, tupladenim ja farkkutakit. Hit me baby one more time. Ei siis ole synti kaivaa varaston uumenista se farkkutakki, jota et 2000-luvun alussa ottanut päältäsi edes nukkumaan mennessä. Ja jos sitä ei enää ole, niin onneksi muodin ylijumalat ja -papittaret tuovat meille kaiken vanhan uudestaan, vain käärittynä kauniimpiin kääreisiin, ja tuplasti isompaan hintalappuun.

Toisaalta farkku ei mene koskaan pois. Miksi pitäisikään. Ei ole olemassa klassisempaa kangasta kuin sininen farkku. Sitä ovat eri muodoissaan vuosien saatossa käyttäneet niin jupit, hipit ja punkkarit, kuin kuninkaallisetkin. Ei siis ole synti ostaa uudestaan sitä, minkä luuli jo jättäneensä iäksi taakseen.

Varoituksen sana kuitenkin tähän loppuun. Villi huhu kertoo, että matalalantioiset, persefarkuiksikin kutsutut farkut ovat tulossa takaisin. Luvassa siis villisti vilkkuvia persvakoja tai vaihtoehtoisesti kumartumista viimeiseen asti vältteleviä fashionistejä.

Farkutakki: Lindex
Toppi: Rosemunde (Dots)
Farkut: Bik Bok
Kengät: Chloe
Laukku: Chanel
Kaulakoru: Celine

TallennaTallenna

  1. Merja

    Paras farkkutyttö aikoihin.

    • Muotikuiskaaja

      Mille grazie <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä