Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Paluu klassikoihin

01.03.2019 Ei kommentteja

Kun ajattelen klassikkoa mieleen nousevart punainen huulipuna, Audrey Hepburn, pizza margharita ja tulppaanit. Asioita, jotka ovat samaan aikaan sekä yksinkertaisia, että hienoja. Asioita, joihin ei kyllästy koskaan. Klassinen vaatekaappi saattaa kuulostaa tylsältä ja yksitoikkoiselta, mutta kun perusta on kunnossa, kokonaisuutta voi piristää helpoilla keinoilla.

Täydelliseen vaatekaappiin ei tarvita älytöntä määrää erilaisia vaatteita. Itse asiassa tosi pienellä määrällä vaatteita pärjää, kunhan ne ovat yhdisteltävissä keskenään. Jos taas vaihtoehtoja roikkuu kaapissa liikaa, eikä mikään niistä istu ihan niin kuin pitäisi, pukeutumisesta tulee vaikeaa. Tekee ehkä jopa mieli hankkia lisää ja lisää, sillä kaapissa jo roikkuvien vaatteiden yhdistely tuntuu mahdottomalta. Oma tyyli voikin löytyä myös sitä kautta jos karsii turhan. Kun ostaa hyvälaatuisia, kestäviä ja helposti hoidettavia vaatteita, pääsee luultavasti loppupeleissä paljon edullisemmalla ja ainakin ekologisemmin, kuin ostamalla viimeisen trendin mukaisia “kertakäyttövaatteita”.

Olen nimittäin huomannut, että mitä enemmän olen siivonnut vaatekaappiani, vähentänyt vaatteiden määrää ja keskittynyt laatuun, sitä helpompaa joka-aamuinen pukeutuminen on. Itse vien varastoon vaatteita, joita en ole käyttänyt pitkään aikaani, ja jos en hae niitä sieltä käyttöön puolen vuoden sisällä, on parempi, että ne pääsevät oikeammalle omistajalle.

Kaikkein tärkein kriteeri pukeutumisessa on loppujen lopuksi se, että vaatteet tuntuvat omilta. Pukeutui sitten navyraitaan tai glitteriin. Pitkän aikavälin tavoitteena voisi pitää sitä, että vaatekaapista löytyy vain ja ainoastaan lempivaatteita. Tästä kombosta on hyvä aloittaa, sillä onko mitään klassisempaa kuin farkut ja valkoinen kauluspaita?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Silmälasit: T-Optik / Moncler

Paitapusero: Gant


Farkut: H&M

Kengät: Fendi

Rannekoru: Lumoava/Katri Niskanen

Kello: Cartier

Kuvat: Minna Barbunakis

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä