Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Pakko saada juuri nyt

19.09.2016 6 kommenttia
Vaatteita Lidlistä ja terveyskengät.

Lause, joka lähtökohtaisesti ei kuulosta ihan omalta.

Käsi ylös kuinka moni on ostanut kauniit korkokengät, joilla käytännössä on melkein mahdotonta kävellä. Kengät, jotka kyllä näyttävät kauniilta putiikin hyllyllä, mutta joilla kävely on eräänlainen masokismin muoto.

Oma käsi nousee ensimmäisten joukossa. Olen joskus jopa ostanut aivan liian pienet kengät ja vuorannut jalat laastareilla ennen ulos lähtöä. Nykyään olen vähän pakon sanelemanakin siirtynyt entistä enemmän mataliin, ihmisystävällisimpiin versioihin.

Voi sitä riemun määrää kun kokeilin uusia jalkakirurgin suunnittelemia Sargossa-korkokenkiä. Kyseisissä korkkareissa jalan asento ja painon laskeutuminen ovat anatomisesti optimaalisia ja kenkien pohjissa iskujen vaimentamiseen on käytetty samaa materiaalia mitä NASA käyttää avaruuspuvuissaan. Kaiken tämän jälkeen voisi kuvitella, että lopputuloksena olisi terveyssandaalimaiset kammotukset, mutta ei. Kenkien ulkonäkö vetää vertoja mille tahansa designerbrändille.

Nämä kuvissa näkyvät kengät ovat merkin matalimmasta päästä. Sargossan valikoimista löytyy aivan huikeita korkokenkiä, jotka tuntuvat jalassa ihan lenkkareilta. I am in love.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Toinen asia mitä en olisi uskonut sanovani on, että nyt kannattaa mennä Lidliin vaateostoksille. Tänään on tullut myyntiin pehmeitä ja ihanan rentoja kashmirneuleita. Neuleissa käytetty karva on kaiken lisäksi mongolialaisista vapaana kulkevista vuohista kammattua.

Hintakaan ei luonnollisesti päätä huimaa, 59 euroa kashmirneuleesta on erittäin hyvä hinta. Kuulin huhun, että neuleet olisivat jo tänään liikkuneet aika hyvin myymälöistä, mutta koska sovittaminen on vielä Lidlissä hieman hankalaa, niin luultavasti niitä tulee jonkin verran palautuksina takaisin. Kannattaa käydä väijymässä.

img_4406-2

img_4371-3

img_4411-2

img_4401-2

img_4436-2

img_4397-2

Kengät: Sargossa (Dots Helsinki ja Turku)

Kashmirneule: Lidl (tästä päivästä lähtien myymälöissä ympäri Suomen)

Skin leggins: Katri Niskanen

Pitsimekko: Zara

Kommentit

Kommentoi
 1. Niina

  Itse nappasin tuon saman mustan neuleen eilen aamulla Lidlistä. Mä kyllä surutta kokeilin neuletta kaupassa. Vaikuttaa ainakin hintansa veroiselta! Mahtava löytö.

  • Muotikuiskaaja

   Eikö olekin? Mä diggailen siitä kovasti ;)

 2. JS72

  Noi kengät on niin kauniit! Pakko saada ;)

  • Muotikuiskaaja

   Ne on ihanat, ovat käytössä melkein joka päivä ;)

 3. Tipu

  Oih, miten ihanat kengät. Ovatko ihan oikeasti mukavat. Haha :)

  • Muotikuiskaaja

   Ovat. Melkein voisi lenkille lähteä. haha.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä