Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Pakkaamisen sietämätön keveys

30.05.2017 Ei kommentteja

Kevyesti pakkaamisesta puhutaan paljon. Neuvotaan, että pitää olla suunnitelmallinen, ja hankkia vaatteita, joita on helppo yhdistellä. Yksi pieni ja kevyt laukku riittää hyvin.

Ehkä se riittää joillekin, mutta ei minulle. Ennen matkaa teen mittavia pakkauslistoja, etten vain unohtaisi kotiin mitään olennaista. Näille listoille vähän jopa naureskellaan. Niinkin on tosin joskus käynyt, että kyseinen naureskelija huomaa unohtaneensa alusvaatteensa kotiin. Itse en ainakaan kannata tyyliä “käännä toisinpäin joka toinen päivä”.

Olen saanut myös kommentteja siitä tavaramäärästä minkä pakkaan mukaan kun lähden reissuun. Itse kutsuisin sitä varautumiseksi. Toki lentoyhtiöt nauravat matkalla pankkiin, kun vaa´an lukema ei ole ikinä siellä missä sen pitäisi. Mutta mitä jos sataa? Mitä jos saan kutsun yllättävälle gaalaillalliselle? Ja kun valitsen asukokonaisuuden, pitää siihen olla tietenkin sopivat kengät ja laukku. Ja näin oma (painava) oravanpyöräni on valmis.

Toki silloin kun raahasin Roomassa 30 kilon matkalaukkua helteessä hissittömän talon kattohuoneistoon, voi olla että suustani pääsi jokunen v-alkuinen sana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Farkkutakki ja T-paita: Twinset Simona Barbieri

Housut: Lindex

Kengät: Sargossa (Dots)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä