Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Paikkoja, joissa pärjäisi ilmankin puhelinta

26.09.2016 Ei kommentteja
Jotain tästä ajasta ja omasta puhelimenkäyttötottumuksista kertoo se, että oikean käden pikkurillissäni on rasitusvamma.

Ja se ei valitettavasti johdu siitä, että olisin nostellut liikaa puntteja, vaan siitä, että kannattelen luuriani heiveröisen pikkurillin varassa.

Kaamean totuuden huomaa parhaiten silloin, jos joutuu hetkeksi eroon kännykästään. Tuntuu kuin jokin olennainen osa puuttuisi. Olen vasta nyt opettelemassa, että ihan joka paikkaan puhelinta ei tarvitsisi viedä. Vaikka jotain kovin koukuttavaaa kyseisessä laitteessa onkin.

Loppupeleissä ne hetket, jolloin luuria oikeasti tarvitsee ovat aika vähissä.

Ensimmäisenä se kaikista tärkein. Auton ratti. Olen syyllistynyt kyseiseen laittomuuteen liian monta kertaa. Jonkinasteisena herätyksenä voi pitää sitä kun edessä ajavan auton takapuskuri tuli nähtyä aivan liian läheltä.

Toinen itsestäänselvyys on sänky. Silti huomaan kukkuvani illasta toiseen kelmeässä sinisessä valossa. Kun Instagramista löytyi vielä yksi kiinnostava henkilö, jonka profiili on käytävä läpi. Ja ainiin, siitä tulikin mieleen se tyyppi, jolla on hauskoja twiittejä… Mitäköhän tapahtuisi jos vain laittaisi silmät kiinni. Ehkä jopa heräisi pirteänä, kuka tietää.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kylpyhuone. Vaikka Snapchat-video kylpyammeesta kuulostaa periaatteessa hyvältä idealta, niin se ei ole sitä.

Itse olen kokemuksen kautta oppinut myös, että rappusissa tekstailu voi aiheuttaa sydämentykytyksiä. Toki se tärkein, eli kännykkä ei tipu kädestä edes siinä vaiheessa kun persus koskettaa porrasta.

Meileihin ei ole ihan pakko vastata ruokapöydässä. Ei vaikka ne olisivat kuinka tärkeitä. Varsinkaan jos saman pöydän ympärillä on koko perhe ruokailemassa.

Tämän ajan suurimmat tähtösetkin ovat tosi-TV:stä tuttuja sosiaalisen median taitureita. Heitä jotka pitävät luurin mukanaan kaikkialla. Yksi isoimmista tällä hetkellä on Gigi Hadid. Kaunotar, jonka sääret ylettyvät olkapäideni tasolle ja jonka kasvot koristavat isoimpien muotilehtien kansia.

Alla oleva rotsi on daamin uudesta yhteistyömallistosta Tommy Hilfigerin kanssa. Kannattaa käydä kurkkaamassa. Mutta ehkä vasta huomenna, sillä nyt on aika mennä sänkyyn ja laittaa kännykkä hetkeksi jäähylle.

img_4455-2-2

img_4451-2-2

img_4482-2

img_4474-2

img_4442-3

img_4493-2

img_4516-2

Takki: Tommy x Gigi

Nimikoidut kashmirhanskat: SoftGoat

Farkut ja paita: Garcia Jeans

Kengät: Acne

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä