Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Paikka ajatuksille

15.11.2018 4 kommenttia

Kaikilla meillä on jokin paikka, jossa voi olla yksin ajatustensa kanssa. Jos siis uskaltaa. Paikka, jossa kukaan ei häiritse, ei edes se huomiota lapsen lailla vaativa laite, joka useimmilla meistä on liimaantuneena käteen. Paikka, jossa voi kadota. Ei ehkä fyysisesti, mutta henkisesti. Siirtyä ajatuksissa jonnekin muualle, periaatteessa ihan mihin haluaa.

Itselleni tälläisiä paikkoja on kaksi. Toinen on suihku. Tai tarkemmin sanottuna suihkun lattia, jossa voin parhaimmillani istuskellä lämpimän veden alla puolikin tuntia ja vain funtsia. Milloin mitäkin, joskus enemmän ja joskus vähemmän älykkäitä ajatuksia, mutta kuitenkin ajatuksia joille muulloin ei olisi aikaa tai paikkaa. Joskus keksin suihkun lattialla hyviä ideoita, mutta joskus ylianalysoin asioita ja keksin merkityksiä, joita ei oikeasti ole olemassa. Tai sitten muistan mitä to do -listaltani puuttuu ja raahaudun litimärkänä olohuoneen poikki merkitsemään sen muistiin.

Toinen on auton ratti. Pidän ajamisesta, siitä että silloin ei voi tehdä mitään muuta kuin olla. Kuunnella täysillä musiikkia, eikä keskittyä epäolennaisuuksiin. Olla pienessä suljetussa tilassa, kaikki turha hälinä auton seinien ulkopuolella. Voi toki kuulostaa pelottavalta, että ajelen ajatuksissani ympäri kaupunkia, mutta jotenkin onnistun samaan aikaan keskittymään muihin tiellä matkaaviin. Onko sulla joku paikka missä ajattelet asioita, joille ei muuten (muka) ole aikaa?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jakku: Sand

Kaulaliina: Balmuir

Nahkahousut: Dante6 (Dots)

Kengät: Chloe

Kuvat: Minna Barbunakis

 1. Bianca

  Sauna. Se oma paikka.

  Lauteilla hiljenee ympäristö, oma pää ja omat ajatukset. Tulee tyhjiö joka tuntuu hyvältä. Ja on hyvä. Vähän myöhemmin alkaa ajatuksia ja oivalluksia tulla. Pitkään löylyissä onlo on meditaatiota parhaimmillaan.
  Jälkilöylyissä, vähitellen vähenevässä kuumuudessa on rentouttavaa ja silloin niitä ideoita ja vastauksia alkaa tulla.

  Paras paikka olisi maalla, mökillä, syksyisen pimenevässä illassa ja kynttilän valossa. Nyt kun se ei ole mahdollista, kaupunkiasunnon saunakin kelpaa. Sinnekin vien kynttilälyhdyn ja sammutan muut valot.

  Täysi hiljaisuus muutenkin on tarpeellinen aina säännöllisin väliajoin.

  • Muotikuiskaaja

   Mulla on itse asiassa sama juttu. Siellä pimeydessä ihan yksin pääsee käsiksi asioihin, joita muuten ei tule pohdittua.

 2. Merja

  Unettomat yöt ovat täynnä ajatusvirtaa, milloin järkevää, milloin vähemmän järkevää.
  Bleiseri ja huivi ovat herkullinen yhdistelmä, virallinen ruututakki ja suloinen pörröinen huivi.

  • Muotikuiskaaja

   Kiitos ;) Sekin on totta, unettomuus nyt ei ole pidemmän päälle hyvä juttu, mutta onneksi siitä voi seurata jotain hyvääkin..

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä