Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Out of office

18.03.2017 Ei kommentteja

Viikonloput on kuulemma tehty nautittavaksi. Kun Facebook huutaa joka toisen kaverin olevan kuplivan äärellä, tuntuu niin kovin vanhalta jäädä kotiin. Se on jollain tapaa muka luovuttamista, että valitsee C Moren ja Netflixin mieluummin kuin hulvattoman illan meluisassa baarissa. Varsinkaan perjantait eivät vain toimi, yritetty kyllä on. Duuniviikon jälkeen sänky huutaa paljon kovempaa kuin se kovaääninen baari.

Lauantai on asia erikseen. Enemmän unta + rauhallinen aamu tarkoittaa hauskempia juttuja ja täydempiä laseja. Enkä nyt tarkoita baarin pöydällä tanssimista neljän aikaan, vaikka kuinka haluaisinkin antaa sen kuvan. Sillä jopa lauantaisin etkot voittavat jatkot kymmenen nolla. Ulos lähtemisessä ja laittautumisessa on vain jotain huumaannuttavaa. Kun ilta on edessä, eikä kukaan ole vielä kysynyt “käytsä usein täällä” ja odottanut vastausta olemattomalta rintavarustukselta.

Tänään laitan kuitenkin korkokengät jalkaan ja lähden ulos. Enkä suinkaan lenkille. Tarkoituksena on mennä hyvien ystävien kanssa kuuntelemaan stand uppia ja nauttimaan ihanasta ruoasta. Ainakin tällä kertaa se on paljon parempi vaihtoehto, kuin viettää ilta peiton alla hyvien ystävieni Ben & Jerryn kanssa.

Mekko: Katri Niskanen (myynnissä kesäkuussa)
Sormus: Efva Attling

MUAH: Katja Arolinna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]